Paul van der Molen gestopt als clubfotograaf Reiger Boys

Paul fotoNa bijna 8 jaar heeft Paul van der Molen enige weken terug besloten om zijn taken als fotograaf en redacteur van de website/FaceBook pagina te beëindigen.

De combinatie met zijn werk is voor Paul de belangrijkste reden geweest om niet door te gaan, daar hij de laatste maanden het gevoel heeft niet langer de tijd en energie in Reiger Boys te kunnen steken die hij graag zou willen. Paul heeft aangegeven wel aan te blijven als lid van de "Vrienden van Reiger Boys" en in zijn functie als journalist beroepshalve nog regelmatig een bezoek te brengen aan de club. Reiger Boys bedankt Paul voor zijn grote inzet als vrijwilliger.

 

We zijn ter vervanging van Paul op zoek naar iemand die zijn vrijwilligerstaken kan overnemen. Ben jij in staat en bereid kwalitatief goede sportfoto’s te maken tijdens verschillende activiteiten zoals wedstrijden en toernooien? Meld je dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens zijn we op zoek naar iemand die (pers) berichten vanuit de vereniging kan opstellen en die kan distribueren naar de media. Mogelijk als gecombineerde functie met clubfotograaf. Ben je geschikt of weet je iemand? Meld je dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl