Presentatie jeugdbeleid voor ouders

rbnieuw2Dinsdag 3 maart en donderdag 5 maart gaat Scott Swart samen met Dirk-Jan van Barneveld het jeugdbeleid presenteren wat dit seizoen nog in voorbereidingsfase is en aankomend seizoen gehanteerd gaat worden. Aangezien er mogelijk vragen en wat onduidelijkheden zijn over de visie en het beleid willen Dirk en Scott deze zo ver mogelijk wegnemen. Ook duidelijk maken waar de club voor staat, hoe de visie eruit ziet, volgens welke regels we handelen en waarom dit gebeurd.

Graag zien wij op dinsdag 3 maart alle trainers/ouders en andere betrokkenen van de kabouters t/m de 0.12 (zowel jongens als meiden!). Op donderdag 5 maart doen we dit voor de 0.13 t/m 0.19 (zowel jongens als meiden!). De spelers/speelsters die in 0.17 en hoger spelen, mogen zelf aansluiten indien hij/zij dat willen.

 

Het vindt plaats in de kantine. De inloop is vanaf 18:45 uur. De presentatie duurt van 19:00 tot 20:00 uur. Hierna is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen tot 21:00 uur.

Hopelijk zien we jullie allemaal tegemoet om te zorgen dat we als club samen door jullie aanwezigheid weer een stapje verder kunnen komen!

Met vriendelijke groet,

Scott Swart
HJO V.V. Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl