Stefanie van der Gragt toernooi vol!

Stefanie met microfoon2020 is goed begonnen voor de vrijwilligers van het Stefanie van der Gragt toernooi. In de afgelopen periode zijn de vrijwilligers van Reiger Boys hard bezig geweest om te starten met de organisatie van het nieuwe Stefanie van der Gragt toernooi dat op 27 en 28 juni wordt gehouden op het complex.

Iets meer dan 3 maanden na het openen van de aanmeldingen kunnen we melden dat het toernooi (meer dan) vol is. Alle poules zijn inmiddels gevuld en daarbij is ook de wachtlijst steeds voller aan het raken.

Op dit moment is de organisatie druk bezig om de evenementenvergunning aan te vragen bij de gemeente Heerhugowaard en de daarbij behorende documenten op te maken. Bent u deskundige op het gebied van draaiboeken, vervoersplannen of veiligheidsplannen en wilt u ons helpen met het opmaken van deze documenten dan komen wij graag met u in contact. Wilt u op een andere wijze bijdragen of heeft u goede ideeën dan komen we ook graag met u in contact, u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mede namens de meiden wil ik alle vrijwilligers bedanken voor de tijd die zij tot nu toe aan het toernooi hebben besteed en in de toekomst nog gaan besteden.

We kijken uit naar een mooi toernooi!

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl