Reiger Boys - HYS voortijdig gestaakt

01C417B8 9906 4F90 A8AB E377C5A94547In de 3e Klasse A is de wedstrijd Reiger Boys - HYS nog voor de rust gestaakt. Scheidsrechter Oudijk kon volgens eigen zeggen "de veiligheid niet meer garanderen" na met name enkele verbale wanordelijkheden.

Waar de wedstrijd net zoals vele wedstrijden dit weekend begon met het anti-racisme statement, daar was het binnen twee minuten al raak toen twee spelers het met elkaar aan de stok kregen. Hoewel weer gesust bleven dergelijke irritaties de gehele eerste helft doorgaan waarbij men zich ook vanaf de tribune verbaal niet onbetuigd liet. Na drie gele kaarten, enkele discussies, en kort na de 0-1 van de Haarlemmers, gaf Oudijk Reiger Boys een vrije trap net buiten het strafschopgebied van HYS waarbij wederom het stevige duw- en trekwerk en veel verbaal geweld aan te pas kwam. De scheidsrechter besloot daarop in de 39e minuut af te fluiten en ondanks de tussenkomst van een KNVB-rapporteur niet meer terug te keren op het veld.

"Er gebeurden de hele wedstrijd teveel zaken achter mijn rug om die ik niet kon beoordelen, en er was teveel verbaal geweld op en buiten het veld waardoor ik de veiligheid niet meer kon waarborgen", verklaarde arbiter na afloop.

De wedstrijd zal nadat de tuchtcommissie van de KNVB zich erover beraad heeft waarschijnlijk in een later stadium worden uitgespeeld.

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl