011-3 sluit eerste competitieronde af als winnaar!

O11 3 211019Dat is een nieuwe ervaring om als eerste te eindigen in de poule. Met winstpartijen tegen Kolping Boys, SSV, KSV, Vrone en een zwaarbevochten gelijkspel tegen BOL. We zijn alweer met velen sinds vorig seizoen bij elkaar en na een aarzelend begin, kwamen de resultaten. Ook de inpassing van de nieuwe spelers Julian, Robin, Miquel en Yamen ging eigenlijk vanzelf. Ondanks dat we ook wel eens achter staan blijven we ervoor gaan en je ziet wat het ons uiteindelijk oplevert. De nieuwe indeling is bekend, we gaan een klasse hoger spelen en dat betekent meer weerstand. Geen probleem want we hebben maar liefst 12 spelers ter beschikking. We houden jullie op de hoogte van de resultaten.

Dank voor de inzet, positiviteit en teamspirit: Ardahan, Hidde, Julian, Kyan, Mick, Miquel, Oskar, Robin Konijn, Robin van der Weide, Rico, Roan en Yamen + overige supporters.

O11 3 211019

Staand van links naar rechts Julian, Eric, Yamen, Ardahan, Roan, Miquel en Paul zittend van links naar rechts Hidde, Rico, Oskar, Robin van der Weide, Mick, Robin Konijn. Op de foto ontbreekt Kyan die wel weer heeft meegedaan tijdens onze laatste winnende wedstrijd
Sportieve groeten van Eric en Paul

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl