Succesvolle avond voor nieuwe kantinemedewerkers

IMG 1999Vanavond hebben ruim 20 nieuwe kantinemedewerkers deelgenomen aan een introductie avond waarbij ze geinformeerd werden over allerlei zaken rondom de kantine.

De totale groep, inclusief enkele bestaande medewerkers die al meerdere diensten gedraaid hadden maar toch nog nader geinformeerd wilden worden, werden in 5 groepjes gesplitst en roteerden langs verschillende plekken.

 

  1. Koffiehoek met Marian Coesel. Hier is duidelijk gemaakt wat het assortiment is, hoe de koffiemachines werken, hoe koffiepakken verwisseld moeten worden, hoe de machine’s schoongemaakt kunnen worden en storingen verholpen. Tevens werdt uitgelegd hoe je voorbereid kan zijn op een grote stroom van klanten b.v. tijdens de rust van wedstrijden.

  2. Keuken met Danny Langendijk en Aad Buur. Hier vertelde men hoe de keuken moet worden opgestart, waar welke artikelen liggen, hoe e.e.a. gemaakt moet worden, aspecten m.b.t. veiligheid en hygiene en hoe er moet er worden schoongemaakt. Daarnaast tips m.b.t. afhandelen veel bestellingen uit kassaprinter ofwel spitsuur. Ook werden bitterballen gebakken als praktijk oefening.

  3. Indelen van diensten met Cindy Talma. Hier werdt toegelicht hoe de kantinediensten worden ingedeeld. Op welke basis, hoe worden vrijwilligers geïnformeerd, waar is de planning te vinden op de website, hoe te handelen als je verhinderd bent en de werking van de voetbal.nl app,

  4. Kassasysteem met Wilko Bakker. Hier hebben we laten we zien welk assortiment er is in de kassa en fysiek achter de bar, hoe een transactie afhandelen met pin betaling of clubcard, hoe te handelen als er iets verkeerd aangeslagen is voor of na de betaling en werking bonnen printers.

  5. Het serveren van alcoholische dranken met Jenny Visser. In de “koepel” liet Jenny zien waar de alcoholische dranken te vinden zijn, welke glazen gebruiken we, hoe bereiden we de taphoek voor op een dienst, hoe bepalen we welke tappunten open gaan, controle op leeftijdsgrens (18+), waar staat wat en werden zelf een aantal biertjes getapt.

Al met al een zeer geslaagde avond waarbij de nieuwe medewerkers niet alleen met elkaar konden kennis maken maar ook met de "kantine ploeg". Daarnaast zijn ze beter voorbereid op hun eerste kantinedienst.

IMG 1995

IMG 1998

IMG 1999

IMG 1996

 

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl