Vanaf dit seizoen werken wij contantloos

Cashless betalen 1 1 300x216Het afgelopen seizoen was het tijdens trainingsavonden en op zondag alleen maar mogelijk om in de kantine te betalen met de Reiger Boys clubcard of per pin. Vanaf dit seizoen zal, zoals besloten tijdens de extra Algemene Leden Vergadering van 27 mei 2019, dit ook het geval zijn op de zaterdag.

Diverse clubs in de regio gingen ons al voor. De ervaring daar is dat het afrekenen sneller gaat, er geen gedoe meer is met wisselgeld en daardoor minder kansen op fouten. Ook de vrijwilligers van de financiële administratie zijn blij met het nieuwe systeem. De contante geldstromen, wisselgeld, kassalades en afstorten bij de bank en alle risico’s wat dit met zich mee brengt behoren nu tot het verleden.

Bent u nog niet in het bezit van een Reiger Boys clubcard? Deze ligt gratis voor u klaar in de kantine. Meer over de clubcard kunt u hier vinden.

Daarnaast kunnen wij u melden dat de kantine vanaf zaterdag 31 augustus, de dag van de eerste beker en competitiewedstrijden, weer geopend is vanaf 8:00 uur. Ook zal de demoshop deze dag weer geopend zijn van 10:00 tot 12:00 uur.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl