Climapartners de komende vijf jaar sub sponsor

ClimapartnersClimapartners en Reiger Boys zijn voor de komende vijf jaar een sub sponsor overeenkomst aangegaan. Onderdeel van de overeenkomst is twee reclame borden langs het hoofdveld, logo op de wedstrijdshirts van Reiger Boys Heren 4 en de levering en montage van airconditioning systemen in ons clubgebouw. Afgelopen periode zijn deze in samenwerking met de mannen van de MOT gemonteerd in de keuken, de hall of fame (gang op de verdieping bij de demoshop) en de bestuurskamer.

Een airco in deze ruimtes is geen overbodige luxe want in deze ruimtes kan de temperatuur flink oplopen. Hierdoor kunnen onze vrijwilligers onder betere omstandigheden hun werkzaamheden verrichten.

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service installatiebedrijf op het gebied van airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen en is gevestigd op Flemingstraat 27 te Heerhugowaard. Climapartners BV heeft een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs die dagelijks mooie duurzame installaties maken.

Kijk voor meer informatie op www.climapartners.nl

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl