Strandrestaurant WOEST nieuwe hoofdsponsor Reiger Boys Zaalvoetbal

IMG 2064 1De sponsorloze geel-zwarte shirts waar Reiger Boys Zaalvoetbal dit seizoen haar wedstrijden in speelde zijn verleden tijd. De vrouwen van Reiger Boys treden vanaf vrijdag aan met strandrestaurant WOEST uit Callantsoog op het shirt. Die partij ondertekende zojuist een meerjarige verbintenis als hoofdsponsor van de zaalvoetbalafdeling van de club.

Bij de selectieteams (Vrouwen 1 en MO17) komt Strandrestaurant WOEST op de voorkant. Bij alle andere teams komt het logo op de achterkant van de shirts. Ook wordt WOEST vanaf het komende seizoen de nieuwe naamgever van de vereniging.

Een lekker hapje eten aan zee dat kan het hele jaar door bij strandrestaurant WOEST. Waai uit op het strand en neem een pauze bij dit leuke en ruime strandrestaurant. Zijn de kids uitgegeten? Dan kunnen ze lekker uitrazen op het strand terwijl jij nog lekker natafelt achter het glas!

De overeenkomst werd getekend door eigenaar Thomas van der Ploeg (links) en bedrijfsleider Martijn Groot (midden). Vanuit Reiger Boys was Manager Vrouwen Zaalvoetbal Bob Kool aanwezig.

Het bestuur is ontzettend blij met strandrestaurant WOEST als nieuwe clubsponsor. Voor Reiger Boys zorgt dit voor nieuwe mogelijkheden. Zo kan de jeugdopleiding verder worden door ontwikkelt en wil de club in de toekomst structureel in de top 4 van de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal mee gaan draaien.

Voor meer informatie over strandrestaurant WOEST bezoek www.woest.nu

IMG 2064 1

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl