Het activeren van de Reiger Boys clubcard

Voorbeeld RB clubcard 4De afgelopen weken en ook vandaag hebben verschillende leden de Reiger Boys clubcard opgehaald. Er zijn enkele vragen gesteld over het activeren, iets wat moet gebeuren voordat de kaart voorzien kan worden van een tegoed. Dit gaat als volgt:

Hoe registreer ik mijn Reiger Boys clubcard?

  1. U heeft een pas met een CVC-Code. Om deze pas aan u te koppelen dient u naar www.mijnkniponline.nl te gaan. Dit kan ook via het mijn KNIP logo op de Reiger Boys website. Dit logo staat rechts in de kolom onder de sponsoren.
  2. U kiest voor de knop “Uw kaart registreren”, linksonder.
  3. Nu komt u in een veld waar u zowel het pasnummer als de CVC-code invult. Heeft u dit gedaan, druk dan op “Registreren”. Nu kunt u al uw gegevens invullen. Wanneer u al uw gegevens heeft ingevuld drukt u op “Opslaan”.
  4. Per mail ontvangt u een bericht dat moet worden bevestigd. Indien u deze mail niet ontvangt, stuur dan een mail met uw naam, e-mail adres en pasnummer aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u vraagt om verzending van uw inloggegevens.

Voor je met de Reiger Boys clubcard kan betalen, dien je de Reiger Boys clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Je Reiger Boys clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Wil je meer weten over de Reiger Boys clubcard, kijk dan hier.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl