Nieuwe informatie op website en schermen

club pakketten zo werkt het grey visualSinds kort maken wij gebruik van een nieuwe dienst voor het weergeven van wedstrijd- en sponsorinformatie op onze website en schermen op ons complex. Dit is nodig omdat mijnclub.nu per eind van dit seizoen stopt met het leveren van hun diensten. Nu wordt de informatie vanuit Sportlink gehaald en komt dus rechtstreeks bij de KNVB vandaan. Dit betekend altijd de juiste informatie, direct beschikbaar en ook via voetbal.nl als app op je mobiel.

De nieuwe pagina's die voormalige vervangen zijn te vinden onder wedstrijden van het menu op deze site. Hier is te vinden Thuis wedstrijdprogramma, Uit wedstrijdprogramma, Afgelastingen en Uitslagen. Nieuw zijn Verenigingsactiviteiten, Bestuursdienst en Kantinedienst.

Om het indelen van vrijwilligersactiviteiten te vereenvoudigen en tevens de communcatie te verbeteren maken we nu ook gebruik van een extra module van Sportlink. Hierin kunnen de activiteiten zoals bar of keukendienst snel en eenvoudig worden ingepland. De betreffende vrijwilligers worden automatisch per mail geinformeerd, krijgen een week van tevoren een herinnering en kunnen tevens hun ingedeelde rol terugvinden in voetbal.nl en op onze website. Enkele vrijwilligers hebben in de testfase hier al gebruik van gemaakt en zij vinden het superhandig! Ook als ze van datum of tijdstip willen ruilen.

Daarnaast is de informatie die we tonen op de schermen, zowel in de kantine als beneden bij de ontvangstruimte, aangepast. De informatie is niet alleen nu zichtbaar op het volledige scherm maar ook in een hogere kwaliteit. De mogelijkheid is nu ook aanwezig om bepaalde informatie specifiek op bepaalde schermen zichtbaar te maken. Bijvoorbeeld op de zaterdagmorgen alleen de kleed- en veldkamerindeling op de schermen beneden en vanaf 11:00 uur aangevuld met de uitslagen. Uiteraard op de zaterdag ook in de kantine voor de ouders die daar aangevuld wordt met informatie van onze sponsoren, clubinformatie en activiteiten. Maar ook het laatste nieuws uit de media, buienradar en de standen in de competitie van onze Vrouwen en Herenselectie teams.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl