“Vrienden van Reiger Boys” timmeren aan de weg

Voetballogo Vrienden van RBDat het werk van de “Vrienden van Reiger Boys” de mensen aanspreekt moge blijken uit het feit dat tijdens de Nieuwjaarsreceptie zich weer 5 nieuwe Vrienden hebben aangemeld: Henk Janssen, Henk Lassing, Eli Hoekstra, Kai Ramadhin en René Kauwen. Inmiddels zijn we de grens van 70 Vrienden al weer ruim gepasseerd. Het streven is om de 100 Vrienden te bereiken. Dan zijn we met recht de “club van 100”. Alle Vrienden komen met hun naam in de vitrine in de kantine.

 Al zo’n 22 jaar ondersteunen de “Vrienden van Reiger Boys” de club op velerlei gebied. Een kleine greep: verfraaiing van de kantine, het Internationaal Youth Tournament, het jaarlijks uitje voor de MOT-ploeg, coach-jassen, kleding voor de bar-vrijwilligers, pupil van de week, bijdrage voor de kampioenen, popcornmachine en vele, vele andere zaken.

Van tijd tot tijd wordt een speciale avond georganiseerd voor alle Vrienden. De laatste keer was een avond met als speciale gasten Wim Kieft en (oud)scheidsrechter Roelof Luinge. Een prachtige avond.

Ook “Vriend van Reiger Boys” worden?
Dat kan heel eenvoudig. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan. Voor 50 euro per jaar steun je onze club met heel veel extra’s; bovendien kom je natuurlijk ook met je naam in de vitrine.

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl