Reiger Boys 13-1 trapt competitie af met gelijkspel

IMG 20180922 112049De competitie is begonnen voor de 13-1 van Reiger Boys. Zij speelden afgelopen zaterdag 2-2 tegen de 13-1 van ADO ’20. We stellen 3 vragen aan Scott Swart, trainer van de 13-1 van Reiger Boys.

Hoe kijk je terug op de wedstrijd?
Zoals altijd proberen we het positieve terug te halen uit de wedstrijd, en deze keer was dat gelukkig weer het geval. Buiten een onterechte uitslag van 2-2 op het formulier, hebben we een groep gezien die klaar staat voor elkaar in iedere situatie en bereid is om geweldig voetbal te laten zien op een hoog niveau.

Wat was het mooiste moment van de wedstrijd?
Het mooiste moment uit de wedstrijd was begin 2e helft, na een rust stand van 2–1 die op een ‘lullige’ manier tot stand kwam, gingen we de 2e helft goed van start met 2 goede kansen die helaas niet beloond werden. Om meteen die sfeer te zien de gehele 2e helft om te winnen en onze beste kant te laten zien, is als trainer het lekkerste gevoel.

Waar ga je mee aan de slag met de jongens?
We werken vanuit periodes. Uiteindelijk staat op nummer 1 om de mannen op zoveel mogelijk voetbal, maar ook sociale gebieden op deze leeftijd beter te maken en de vrijheid te geven voor persoonlijke ontwikkelingen. Binnen het team staat het proces van het individu voorop. We zaten in de laatste week van ‘periode 2: storen’. De komende week gaan we een evaluatie week in waarin we de ‘mindere’ puntjes recht zetten.

Op naar de volgende wedstrijd.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl