Voorbeeld RB clubcard 4In de maand april ontvang je 10% bonus bij het opwaarderen van je Reiger Boys clubcard via iDeal. Dit betekend dat je bijvoorbeeld bij het opwaarderen van 20 Euro via iDeal je 2 Euro gratis ofwel een biertje of wijntje. Deze actie, die tot eind van deze maand loopt, moet het gebruik van de clubcard gaan stimuleren.

Het gebruik van de clubcard heeft verschillende voordelen. Je wordt sneller geholpen want je hoeft alleen maar de card af te geven en je krijgt deze direct weer terug zonder gebruik te hoeven maken van de pin terminal. Het zorgt ook voor minder contant geld op de club wat ook weer moeten worden geteld. Er zijn al momenten zoals de woensdagavond, donderdagavond en zondagmorgen waarbij er niet meer contant betaald kan worden. Iets wat niet gek is want er zijn al enkele omliggende verenigingen die totaal cash-loos werken.

 Heb je nog geen Reiger Boys clubcard?

KNIP logo zonder payoff ZW1

  • Deze ligt gratis voor je klaar bij de koffiehoek van de kantine of vraag deze aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Registreer deze via mijn knip online.
  • Waardeer vervolgens een bedrag op m.b.v. iDeal via mijn knip online.

Kijk voor meer informatie op de Reiger Boys clubcard pagina.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

coming soon


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl