Jubileumjaar Reiger Boys feestelijk geopend

RB ballonnenVrijdagavond is op Sportcomplex De Wending de verjaardag van Reiger Boys gevierd met de opening van het jubileumjaar. De voetbalvereniging, opgericht op 6 juli 1948, deed dit op een feestelijke manier door de jeugd aan een ballonnenwedstrijd te laten meedoen.

Na een spectaculaire opening van gymvereniging SiU (Sport in Uitvoering) uit Heerhugowaard werd het officiële startschot voor het 70-jarige jubileum gegeven door wethouder van sport Jan van der Starre gezamenlijk met voorzitter Ben Rietveld van Reiger Boys. Honderden kinderen die midden op het hoofdveld het nummer 70 hadden gevormd lieten vervolgens de (milieuvriendeljke) ballonnen in de clubkleuren geel en zwart opstijgen.De avond werd nadien voortgezet met de finale van de Supercup 7 tegen 7 en een gezellige naborrel met DJ in de kantine.

De speciaal gevormde jubileumcommissie van Reiger Boys heeft tal van activiteiten bedacht die het komende jaar tot uitvoering worden gebracht. Zo begint straks in augustus het seizoen al met het toernooi om de Waard-Cup. De strijd tussen de Heerhugowaardse verenigingen gaat dit jaar echter niet alleen tussen de senioren, maar ook de jongste jeugd van de vijf clubs zullen tegen elkaar gaan voetballen. In september organiseert men een grote veiling en ook in de maanden daarna zijn er maandelijks jubileumactiviteiten binnen de club.

Op 22 juni 2019 zal het jubileumjaar dan worden afgesloten met een groot eindfestival.

Tekst: www.heerhugowaardsdagblad.nl

Meer foto's zijn te bekijken via onze Facebook pagina.

0001

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl