Contributie voor het seizoen 2018/2019

rbnieuw2Aan de leden en ouders van de leden,

Evenals het voorgaande seizoenen gaan we de contributiefacturen voor het seizoen 2018/2019 per e-mail verzenden. De contributiefacturen worden op a.s. maandag 9 juli 2018 verzonden. Wij vragen u om de ingekomen e-mail van de contributiefactuur te openen, op te slaan en voor betaling gereed te maken voor de vervaldatum. Let hierbij ook even op ingekomen berichten in uw ongewenste mailbox. Indien er geen mailadres bekend is, zal de factuur per post worden verzonden.

De samenstelling van uw contributienota is te vinden op deze site onder de groep algemeen, ledenadministratie, contributie veld +zaal. Hier vindt u de categorie, op basis waarvan voor uw kind of uzelf de contributiefactuur is opgesteld. (zie ook hierna Contributie).

De betaling kan geschieden op het bankrekeningnummer van de contributie IBAN- nummer NL40 INGB 0004133246 (links bovenin op de factuur), met vermelding van het factuurnummer en het lidnummer (deb.nr.).

Contributie
Conform de door het bestuur voorgestelde maatregelen m.b.t. de contributieaanpassing voor het seizoen 2018/2019 zijn de volgende besluiten genomen en goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering van de op 31 mei 2018 gehouden Extra Algemene Ledenvergadering.

Algemene verhoging van de contributie met € 10,00 voor alle veldspelers. Door de stijging van de vaste kosten en dan in het bijzonder de kosten gerelateerd aan het gebouw is deze verhoging noodzakelijk geworden om alle vaste kosten, waaronder ook de KNVB afdrachten uit de contributie te kunnen dekken.

Verder is besloten, dat het jong senioren tarief voor 19 en 20 jarigen m.i.v. seizoen 2018/2019 komt te vervallen, dit betekent een verhoging van € 20,00. Deze verhoging komt bovenop de algemene contributieverhoging.

Vaststelling selectiebijdrage
Deze bijdrage is € 25,00 voor de selectieteams van heren, vrouwen en jeugd bij het veldvoetbal, waarbij de teams worden getraind door een trainer met een vergoeding voor zijn werkzaamheden. Deze bijdrage komt bovenop de algemene contributieverhoging.

Deze bijdrage is € 50,00 voor de selectieteams van vrouwen en jeugd meisjes in de zaal, waarbij de gelegenheid wordt gegeven voor extra trainingen in de zaal.

De selectiebijdrage treft u aan op de contributiefactuur voor uzelf of uw kind. Het bedrag op de factuur geeft aan, dat u of uw kind is ingedeeld in een selectiegroep bij de senioren heren en vrouwen en bij de jeugd in een team. Zijn er aanvullingen van spelers, of afvallers bij de selectieteams dan zal de selectiebijdrage alsnog in rekening worden gebracht of worden terugbetaald.

Kledingbijdrage
In de contributienota is de kledingbijdrage van € 20,00 per seizoen voor clubkleding opgenomen. De bijdrage is verplicht voor alle spelende leden op het veld en in de zaal.

Conform het besluit van de Algemene Ledenvergadering geldt m.i.v. het seizoen 2018/2019 een kledingbijdrage van € 10,00 voor de kabouters. Speelt men op het veld en in de zaal, dan is deze bijdrage € 40,00 per seizoen.

Vrijwilligersbijdrage
De terugbetaling van de vrijwilligersbijdrage over het seizoen 2017/2018 wordt in mindering gebracht op de contributienota over het seizoen 2018/2019. Hebt u een taak verricht en de vrijwilligersbijdrage over het seizoen 2017/2018 betaald, dan treft u de verrekening van deze bijdrage op deze nota aan.

De bijdragen voor het seizoen zijn ongewijzigd gebleven en treft u bij het contributieoverzicht op deze site. Onder de groep algemeen, vrijwilligersbijdrage op deze site vindt u de werking van het protocol, de vacatures en de aanmelding als vrijwilliger. Hebt u recht op de teruggave over het seizoen 2017/2018 en is de bijdrage niet in mindering gebracht op de factuur, dan even een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huygenpas
Bent u voor uw kind of voor u zelf in het bezit van een Huygenpas van de Gemeente verstrekt door Haltewerk voor het jaar 2018, neem dan zo snel mogelijk contact op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het gebruik van de pas is met ingang van 1 januari 2018 gewijzigd. Op uw pas heeft u voor uzelf of uw kind een bijdrage ontvangen met een bedrag wat kan worden besteed. Deze pas kunt u gebruiken voor de betaling van de contributienota. Uw pas is voor zien van een QR code, waarmee de betaling van de contributie kan worden verricht.

Overige mededelingen
Zijn er vragen over de contributiefactuur, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (links bovenin op de factuur)

Wij wensen u en uw kinderen een fijne vakantie en een sportief en blessurevrij seizoen toe.

Namens het bestuur
Met vriendelijke groet
André Elsinga
Penningmeester

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl