JubileumcommissieOp 6 juli 1948 werd in café Evers (destijds gelegen aan de Middenweg, ongeveer ter hoogte van de huidige Basserhof) door enkele enthousiastelingen de voetbalvereniging Reiger Boys opgericht. Nu zijn we bijna 70 jaar verder en de club leidt een bloeiend bestaan. Toen werd gevoetbald op een knollenveld op de hoek Middenweg - Rustenburgerweg, nu spelen we al jaren op de prachtige accommodatie aan de Lotte Beesedijk.

Om het 70-jarig bestaan van onze club te vieren is een Jubileumcommissie gevormd. De commissie bestaat uit 5 personen: Lisanne Meijer, Marlieke van Vught, Paul van der Molen, Nico de Krijger en Hans van der Veldt. Op 5 oktober jl. was de officiële aftrap voor de commissie. Inmiddels is er al twee maal vergaderd en in die bijeenkomsten zijn er al heel wat goede ideeën geopperd voor allerlei jubileumactiviteiten in 2018.

Goede ideeën en helpende handjes zijn van harte welkom. De commissie kan natuurlijk niet alles in haar eentje doen. Daarom zullen in de komende tijd mensen benaderd worden om een of meer van de voorgenomen activiteiten te helpen organiseren. Je kunt je uiteraard ook spontaan aanmelden! Dat kan bij een van de commissieleden.

We houden iedereen op de hoogte, via de website of anderszins.

Jubileumcommissie

Voorgrond vlnr: Lisanne Meijer, Paul van der Molen

Staand vlnr: Hans van der Veldt, Marlieke van Vught, Nico de Krijger

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!