VR1 220619De vrouwen van Reiger Boys hebben de laatste strohalm met beide handen gepakt en niet meer losgelaten! Door de allerlaatste kans op handhaving in de Hoofdklasse op neutrale bodem. Immers de wedstrijd tegen AZSV uit Aalten (Een ploeg uit de 1e Klasse B op het veld van voetbalvereniging Wasmeer uit Hilversum. De vrouwen wonnen de bol van de spanningen wedstrijd met 2 - 0. Bij rust leidde het vlaggenschip van onze vrouwen al met 1 - 0. Niet alleen captain Aaike Verschoor, Amy Visser en Maartje van Haneghem kwamen laat aan, ook een lid van het arbitrale trio. Daardoor begon de wedstrijd om 15:15 uur!

voorkant jubileumgidsGisteravond hebben alle aanwezigen van het jubileumfeest de jubileumgids mogen ontvangen. Een gids met daarin foto's van onze veld- en zaalvoetbalteams, de logo's van de sponsoren die mede het Reiger Boys 70 jaar jubileum hebben mogelijk gemaakt en daarnaast een overzicht van alle activiteiten van afgelopen jaar die in het kader stonden van Reiger Boys 70 jaar.

De jubileumgids is hier te lezen of te downloaden.

Voetballogo Vrienden van RBTijdens de feestavond op 22 juni ontvingen alle vrijwilligers van de maand, in totaal 12, een cadeaubon van de “Vrienden van Reiger Boys”. De Vrienden gaven daarmee blijk van hun waardering voor het werk van de vrijwilligers voor de vereniging Reiger Boys. Het is hun van harte gegund!

Overigens zetten de Vrienden ook elk jaar de MOT-ploeg (alle onderhouds- en schoonmaakwerk!) even in het zonnetje. Ook dit jaar hadden de mannen een bowlinguitje met een hapje en een drankje dubbel en dwars verdiend!

meidenavond 200619Afgelopen donderdag was het een gezellige meiden- en vrouwenavond. Samen met ouders, broertjes, zusjes en vriendinnen hebben de speelsters de wedstrijd van de Leeuwinnen gezien. Ook stonden we stil bij het overlijden van de zus van een speelster uit de MO15-3. Omdat er zaterdag nog een belangrijke wedstrijd voor onze Vrouwen 1 gepland staat, waren ook zij en de net gepromoveerde Vrouwen 2 aanwezig.

Een event die geïnitieerd was door de nieuwe trainer Rick, waar moeders de avond ervoor de kantine versierd hebben en waar een andere moeder voor de hele kantine lekkere hapjes heeft klaargemaakt. De Leeuwinnen leken het op een veilige gelijkspel te laten komen, maar in de 2e helft konden we toch tweemaal met z’n allen juichen. Na de wedstrijd werd er door bijna de gehele vrouwenselectie nog getraind, onder leiding van keeperstrainer Jeroen, trainer Maurice en de nieuwe trainer Raimondo.

Mooi om de de meidentak zo gezamenlijk bij elkaar te zien.

De trotse coördinatoren Claudia en Cindy

IMG 20190621 WA0000Een aantal vrijwilligers hebben afgelopen zaterdag de maximale €300 opgehaald door mee te fietsen met het evenement van Stichting Nut. Rond 10.30u verzamelde de vrijwilligers bij Sporthal Zuid om op de druilerige dag toch te fietsen voor Reiger Boys. Het was een mooie uitgepeilde route rond en door Heerhugowaard, met een pauze bij roeivereniging Ossa. Waar nog gestart werd in een regenpak, kon deze halverwege worden omgeruild voor een T-shirtje.

Tijdens de route hebben we bedacht dat we volgend jaar met meer fietsers willen meedoen. Wat er met de opbrengst wordt gedaan, mag door de leden worden bedacht. De enige eis is wel dat de bedenker zelf moet meefietsen!

We zien uit naar de volgende editie.

Wil, Cindy, Karin en Jacob Jan

spieren voor spierenDeze week hebben wij een bedankbrief ontvangen voor het bij elkaar gelopen bedrag tijdens de sponsorloop voor Spieren voor Spieren.

Namens het hele team van Spieren voor Spieren willen wij jullie hartelijk bedanken voor het prachtige donatiebedrag van 2.000 euro wat met de Sponsorloop VV Reiger Boys is opgehaald voor Spieren voor Spieren. Zonder dit soort mooie bijdragen kunnen wij onze missie nooit vervullen: spierziekten bij kinderen de wereld uit helpen!

Bekijk hier de brief

 

IMG 20190616 WA0017

Afgelopen weekend was Reiger Boys met maar liefst 3 teams vertegenwoordigd op het internationale toernooi bij SV Venray. Op vrijdagmiddag vertrokken de JO 13-1, JO 15-1 en JO 15-2 met z'n allen in de bus richting Venray om daar een heel weekend in tenten op het terrein te verblijven en het seizoen af te sluiten. Veel gezelligheid en ondanks de korte nachten werd er sportief toch goed gepresteerd; alle 3 de teams gingen met een derde prijs naar huis. Alle trainers, begeleiders, ouders die kwamen kijken (al dan niet met overnachting) en natuurlijk spelers: bedankt voor dit fantastische onvergetelijke weekend!

IMG 20190616 vrouwen 2 150619De vrouwen 2 van trainster Fien Timisela en trainer Maurice van Dienst zijn op zaterdag 15 juni gepromoveerd naar de zaterdag 2de Klasse. De wedstrijd v.v. Reiger Boys Vrouwen 2 – FC Dauwendaele Vrouwen 1 werd gespeeld op het sportpark van Topklasser SSS uit Klaaswaal. Om 10:45 uur kwam het team en aanhang (supporters) bij Reiger Boys bijeen voor de rit en de wedstrijd op neutrale bodem. De wedstrijd werd gespeeld op het sportpark van Topklasser SSS uit Klaaswaal!

rbnieuw2Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de wegen van Reiger Boys en hoofdtrainster Janny Timisela na dit seizoen zullen scheiden. Ondanks het feit dat wij eerder dit seizoen een contractverlenging zijn overeengekomen voor Janny, heeft zij afgelopen weekend aan het bestuur bekendgemaakt te zullen stoppen. Zaterdag werd in de nacompetitie verloren waardoor degradatie uit de Hoofdklasse een feit is geworden.

Ook Fien Timisela, trainster van Vrouwen 2, zal onze club na dit seizoen gaan verlaten. Fien speelt met Vrouwen 2 komende zaterdag nog voor promotie naar de 2e klasse.

Uiteraard respecteren wij de beslissing van Janny en Fien en zullen ons in de komende periode beraden over de opvolging van hun posities.

Wij danken Janny en Fien voor beider inzet gedurende het seizoen 2018-2019 en wensen beiden alle geluk en succes in de toekomst.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Tijdens de ALV zijn op hoofdlijnen, waarbij 46 leden de presentatielijst hebben getekend, zijn de volgende zaken besproken cq besloten:

 • De notulen van de gehouden ALV op 10 december 2018 zijn akkoord en vastgesteld. 

 • Mededelingen
  • Ben Rietveld stopt per direct als voorzitter. Met dit besluit komt er een einde aan een voorzitterschap van zeven jaar. Wij bedanken Ben voor zijn inspanningen!
  • Energie meters geïnstalleerd voor PV collectoren op het dak
  • VVE: Liftonderhoud op de planning.
  • VVE: Schilderwerk buiten zuidkant tijdens zomerreces
  • VVE: Dak inspectie gedaan. Paar reparaties gedaan. Komende 5 jaar in orde.

rbnieuw2In de algemene leden vergadering van 27 mei heeft Ben Rietveld aangegeven te stoppen als voorzitter van vv. Reiger Boys. Met het besluit komt er een einde aan een voorzitterschap van zeven jaar.

In 2011 nam Ben de voorzittershamer over van Koen v.d. Horn. “Ik vind het mooi geweest”, licht de scheidend voorzitter zijn besluit toe. “Ik heb het zeven jaar met plezier gedaan, maar het is tijd voor een nieuwe wind.”

Het bestuur zal zich de komende tijd beraden over zijn opvolging en tot die tijd zal Dick Kuijl als interim de voorzitterstaken waarnemen.

Onder leiding van Ben zijn mooie veranderingen doorgevoerd en resultaten geboekt. Wij willen Ben heel erg bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Bestuur, v.v. Reiger Boys

IMG 1462Zaterdag 25 mei is de Jeugd Sponsorloop (van 7 april) op een mooie manier afgesloten. Namens de stichting “Spieren voor Spieren” nam ambassadeur Max, die zelf aan een spierziekte lijdt, een cheque van €2000,- in ontvangst. Bovendien werden aan de lopers en de teams die het meest bijeen hadden gelopen de prijzen uitgereikt.

Spieren voor Spieren
Via deze stichting wordt veel onderzoek gedaan naar spierziekten. Ook bevordert zij dat kinderen met een spierziekte zo veel mogelijk kunnen deelnemen aan dagelijkse activiteiten en sport. Het is dan ook mooi dat de gezonde jeugdspelers van Reiger Boys via de sponsorloop hun best hebben gedaan om een fantastisch bedrag bijeen te lopen voor dit goede doel: maar liefst €2000,- kon zaterdag overhandigd worden! Een prachtig resultaat!

Jesse Temming 1Gisteren was het dan zover. Ik mocht met de Heren 1 mee als Pupil van de Week. Het was een hele leuke middag. In het begin was ik best zenuwachtig. Ik werd voorgesteld aan het hele team en ze waren allemaal erg aardig. Na de wedstrijdbespreking in een vergaderkamer mocht ik mee naar de kleedkamer en daarna begon de warming up. Samen met Daniel trainde ik mee tussen alle jongens. Ze waren wel erg snel met rennen!!

rbnieuw2Zoals reeds eerder aangekondigd is er aanstaande maandag 27 mei een extra Algemene Leden Vergadering. Alle leden nodigen we uit om in grote getalen hierbij aanwezig te zijn.De agenda inclusief het verslag van de voorgaande ALV van december en een link naar het nieuwe contributiereglement en vrijwilligersprotocol is hier te lezen.

We starten om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar.

Bestuur v.v. Reiger Boys

2018 01 26 kopieVanaf dinsdag 28 mei starten de open trainingen bij Reiger Boys voor meiden die uitkomen in de MO15 en MO17 categorie.

Iedereen mag zich aanmelden of je nou in het hoogste of laagste team wilt voetballen en ook ervaring maakt bij ons geen verschil. Binnen Reiger Boys kan je hogerop komen om later door te stromen naar het eerste elftal onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers. Nu is de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Er wordt getraind van half 6 tot 7 en onderaan dit bericht is weergegeven wat het volledige trainingsschema zal zijn.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl