Reiger Boys weer 2 gediplomeerde scheidsrechters rijker!

scheidsrechters 081217aOp vrijdag 8 december hebben Julian Remiëns en Valentijn Bakker op het complex van Kolping Boys de cursus verenigingsscheidsrechter afgesloten. Trots zijn we op Julian en Valentijn die geslaagd zijn voor hun diploma verenigingsscheidsrechter. Onder het motto “fluiten leer je door het te doen” hebben de mannen de afgelopen weken de cursus doorlopen. Een leermethode waarbij de scheidsrechter in de praktijk moet laten zien wat hij in huis heeft. Dit liep prima met dank aan hun begeleiders Robert, Jan en Jack.

De cursus bestaat uit 4 instructie avonden en wekelijks een wedstrijd fluiten. De wedstrijden hebben ze gefloten onder begeleiding van hun begeleiders. Van iedere wedstrijd hebben Julian en Valentijn een zelfreflectie gemaakt die met hun begeleider besproken is. Vanuit dit gesprek zijn de leerdoelen voor de volgende wedstrijd opgesteld. Mooi om te zien dat het leiden van de wedstrijden iedere week weer beter gaat. Dit valt niet alleen hun begeleider op maar ook de spelers, trainers en supporters van zowel Reiger Boys als bezoekers. Vele complimenten zijn langs de lijn gegeven op beide scheidsrechters. De begeleider houdt hier ook een trots gevoel aan over. Mannen gefeliciteerd met deze stap en wie weet groeit dit uit naar een niveau van Bjorn Kuipers of Kevin Blom.

Lijkt het jou ook leuk om een wedstrijd als scheidsrechter te leiden?

Zou jij deze cursus ook willen volgen? SCHROOM NIET en meld je aan via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

scheidsrechters 081217b

scheidsrechters 081217c

scheidsrechters 081217a

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl