Sanne Peereboom JO13 1Sanne Peereboom, speelster van Reiger Boys JO13-1, is door de KNVB West I uitgenodigd voor selectietrainingen Meiden Onder 13. Zaterdag speelde Sanne met haar team de competitiewedstrijd tegen VVA/Spartaan JO13 (8-4 winst) en na afloop van die partij spraken we even met haar.

Sanne, van harte gefeliciteerd met de KNVB-selectie, maar het is niet de eerste keer dat je bent uitgenodigd toch?
,,Nee klopt, dit is nu het derde jaar. In oktober 2015 ben ik voor het eerst opgeroepen en daarna telkens er bij geweest. Toch is het altijd weer spannend of je er bij zit of niet".

Dat betekent dat je het aardig druk hebt met voetbal zo?
,,Ja want behalve bij Reiger Boys en de KNVB train ik ook nog mee bij de voetbalacademie van VV Alkmaar. Het voetballen in een jongensteam bij Reiger Boys vind ik trouwens nog steeds superleuk want we hebben ook een heel leuk team".

Zaalvoetballen deed je ook bij Reiger Boys, maar daar ben je inmiddels mee gestopt?
,,Dat vind ik wel jammer maar het is beter anders wordt het gewoon veel te druk. Soms ga ik nog wel eens op vrijdagavond bij de meiden kijken en dan mis ik het wel". Moeder Esther Peereboom vult aan: ,,Hier hebben we bewust voor gekozen anders wordt het gewoon veel te veel en Sanne moet natuurlijk ook gewoon nog naar school".

Dat betekent dat het voor jullie ook erg druk is wat betreft het heen en weer rijden?
Esther: ,,Ja, maar dat hebben wij er heel graag voor over hoor. We zijn natuurlijk zelf ook helemaal gek van het spelletje en genieten hier met volle teugen van!".

Voor de KNVB-activiteiten van de MO13 mag Sanne zich vanaf komende woensdag 15 november melden op het complex van SC Muiden samen met 17 andere speelsters uit het district WEST I. Vijf weken lang, dus t/m 13 december, zullen de meiden daar aan diverse trainingsactiviteiten gaan meedoen.

Namens Reiger Boys feliciteren wij Sanne van harte en wensen haar de komende weken veel plezier toe.

2017 2051 Reiger Boys JO13 1 RKAV Volendam JO13 1

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl