scheidsrechter 051117aZondagochtend is het scheidsrechterkorps van Reiger Boys uitgebreid met 6 nieuwe pupillen scheidsrechters. Deze jongens hadden zichzelf aangemeld om een cursus te willen volgen om te worden opgeleid tot scheidsrechter. De Pupillen Scheidsrechter Cursus 6x6 werd voor de eerste keer door de scheidsrechter commissie georganiseerd. Jack Wezepoel, cursusleider van Scheidsrechters Opleiding van Reiger Boys heeft een cursus samengesteld waarmee pupillen spelers klaargestoomd worden om wedstrijden te (bege)leiden van JO/MO 8-9. Tijdens deze cursus liet de cursusleider de kandidaten flink werken om de spelregels, welke gelden voor de 6 tegen 6 wedstrijden te gaan beheersen.

Alle cursisten hebben deze cursus met goed gevolg afgewerkt met als gevolg dat zij het komende weekend ingedeeld zijn om wedstrijden te gaan leiden. Zij zullen hierbij worden begeleid door een “scheidsrechter-begeleider” die hen zal bijstaan. Een van de rollen die de scheidsrechter-begeleider zal uitvoeren is de regels welke de KNVB heeft vastgelegd bewaken en daar waar nodig zal ingrijpen. De nieuwe pupillen-scheidsrechters die komende week aan de slag gaan zijn: Jesper Tielemans, Dave Duiverman, Mike van der Heijden, Thijs Verkooijen, Huub Langedijk en Owen Maat.

Mannen, succes met jullie nieuwe loopbaan als scheidsrechter.

Lijkt het jou ook leuk om een wedstrijd als scheidsrechter te leiden? Zou jij deze cursus ook willen volgen? SCHROOM NIET en geef schrijf je in voor de volgende cursus via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

scheidsrechter 051117a

scheidsrechter 051117b

scheidsrechter 051117c

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl