2017 2018 Reiger BoysZoals bekend heeft onze clubfotograaf Paul gedurende de maand oktober al een groot aantal teamfoto's gemaakt. Deze zijn allen te bekijken via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/reigerboys/photos/?tab=album&album_id=1456839331050851 of via: https://www.oypo.nl/AD550FB96105D692 

Nu zijn er in de laatste twee weekenden enorm veel afzeggingen geweest i.v.m. de herfstvakantie en het dus niet compleet zijn van de teams. Paul heeft daarom besloten in november nog een aantal zaterdagen in te lasten voor het maken van de teamfoto's. Wil jij ook met je team op de foto? Laat dan je leider/trainer een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "Foto+je teamnaam (bijv. JO10-4)".

Overigens geldt dit ook voor de seniorenteams want tot op heden hebben zich alleen jeugdteams aangemeld. Buiten de zaterdagen wordt er op zondag 5 november een foto gemaakt van alle kabouters. Wij verzoeken de ouders/begeleiders/trainers om de kinderen die dag op tijd (09.55 uur) in Reiger Boys-tenue te laten zitten op de tribune zodat er na de foto op tijd kan worden begonnen met de wekelijkse training.

Met vriendelijke groet,

Paul van der Molen
Clubfotograaf V.V. Reiger Boys

2017 2018 Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!