Voorbeeld RB clubcard 4Sinds enkele jaren ontvangen de vrijwilligers van onze vereniging een "koffietegoed" waarmee ze een kopje koffie of thee kunnen afrekenen in de kantine voor of na een training of wedstrijd. Dit bedrag wordt gestort op de Reiger Boys clubcard. Inmiddels is bij alle vrijwilligers die bekend zijn en in het bezit zijn van een Clubcard het tegoed op de kaart gestort.

Het is echter wel van belang dat de vrijwilliger ook bekend is met zijn functie of rol bij de vrijwilligerscoordinator. Indien dit niet het geval is kan het "koffie tegoed" niet worden geboekt door de penningmeester. Is het tegoed niet gestort? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bovendien zal de vrijwillger in het bezit moeten zijn van een (geactiveerde) Reiger Boys clubcard. Heb je deze nog niet? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de pas ligt binnen enkele dagen in de kantine voor je klaar. De kaart zal vervolgens door de vrijwillger nog wel moeten worden geactiveerd.

Wil je meer weten over de Reiger Boys clubcard, kijk dan hier.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!