Reiger Boys Treffer Uitzendbureau MO18 KTP Nieuw Roden MO18 21Hovocubo, KTP Nieuw Roden, Pernis en Reiger Boys uit de landelijke Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal competitie hebben de handen ineen geslagen om een prestatieve landelijke toernooien competitie op te zetten. De Junior Futsal League.

Nu het zaalvoetbal in Nederland weer een Nederlands Vrouwen Zaalvoetbalteam heeft en er in december ook wordt gestart met Jong Oranje is het goed opleiden van jeugdspeelsters van levensbelang voor de toekomst van het vrouwen zaalvoetbal in Nederland.

Vier zondagen in de reguliere vakanties wordt er in toernooivorm een competitie gespeeld met de meiden onder 19 groep. Ook wordt elk toernooi een extra deelnemer uitgenodigd. Denk hierbij aan een binnen -of buitenlandse deelnemer van naam. De vier speelsteden zijn dit jaar Heerhugowaard, Hoorn, Leek en Schiedam.

Doelstelling is om jonge speelsters sneller de aansluiting met de eredivisie te laten vinden. Door op hoog niveau tegen elkaar te spelen hopen de clubs speelsters sneller door te kunnen schuiven naar de selecties.

Elke speeldag wordt er naast zaalvoetbal ook een side-event georganiseerd en hopen de vier verenigingen zo extra publiek te trekken en meiden te interesseren om zaalvoetbal te gaan spelen. Het moet vooral een feestje worden waar de clubs de sport promoten.

Later dit seizoen gaan de clubs ook proberen een meiden onder 13 poule mee te laten doen. De eerste toernooi competitie dag vindt plaats op zondag 22 oktober in sporthal de Draai in Heerhugowaard.

Reiger Boys Treffer Uitzendbureau MO18 KTP Nieuw Roden MO18 21

Futsal Girls Cup 2017 125

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!