IMG 7765De eerste (Waard)cup is al binnen maar nu gaan ook de overige elftallen starten. In de zomerstop is er door m.n. de MOT en gemeente het nodige aan het terrein gedaan. Zo zijn de laatste stoelen op de tribune vervangen en zijn ook de dug-outs voorzien van nieuwe stoeltjes. Verder is het zogenaamde 'herstelhok' onder de tribune alleraardigst opgeknapt.

De stickers van de recent geadopteerde stoelen moeten nog worden aangebracht, dat gaat nog volgen. Overigens is het nog steeds mogelijk om voor een éénmalig bedrag van EUR 25,- een stoel te adopteren en te voorzien van een tekst of (bedrijfs)naam. Adopteren van een stoel kan bij de bar in de kantine of bel 06 104 37 178.

VELDEN

De gemeente heeft er voor gezorgd dat de grasvelden er weer mooi bijliggen en heeft het kunstgrasveld een onderhoudsbeurtje gegeven. De lapjes op het veld zijn wat bij geschoren waardoor het geheel stuk egaler is geworden. Het kunstgrasveld is weliswaar niet van optimale kwaliteit maar na de recente behandeling ieder geval gereed voor komend seizoen.

De komende periode zal bij de entree van het sportpark nog een aantal strepen worden aangebracht zodat het niet meer is toegestaan om daar te parkeren. Hopelijk wordt hiermee voorkomen dat de spelersbussen zonder schades het terrein op kunnen. Afgelopen seizoen was het diverse keren raak met de nodige schades aan de geparkeerde auto's.

SPEELTOESTEL

Voor de allerkleinsten onder ons en toekomstige Reiger Boys spelers of speelsters die zich nu al regelmatig op het terrein bevinden, wordt een speeltoestel geplaatst waarmee ze zich kunnen vermaken. Het heeft even geduurd voordat alle vergunningen rond waren maar het gaat er dan nu echt komen. De aanschaf van het speeltoestel is vanuit opbrengst clubloten gefinancierd.\

Allemaal een sportief seizoen toegewenst.
Ed de Jong (Vastgoed & Terreinen)

IMG 7762

IMG 7763

IMG 7765IMG 7766

IMG 7808

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!