talentoHet vorige seizoen zijn we bij Reiger Boys een pilot gestart aangaande een spelervolgsysteem te implementeren binnen onze vereniging.

Wat is Talento?
Talento geeft club en trainer van een voetbalvereniging de mogelijkheid om binnen 1 integraal systeem de prestatie van team en speler inzichtelijk te maken. Alle informatie is voor iedere betrokkene (o.a. trainer, leider, coördinator) beschikbaar en kan op een eenvoudige manier gedeeld worden.

Talento helpt de trainer bij het voorbereiden van wedstrijden (o.a. opstellingen maken) en het vastleggen van de resultaten (o.a. statistieken, analyse, spelersbeoordeling). Daarnaast ondersteunt Talento bij het voorbereiden van trainingen (o.a. doelstelling training, oefenstof) en het bijhouden van een absentie administratie. Kortom, meer dan een spelervolgsysteem!

In 1e instantie zijn bij Reiger Boys alle selectietrainers vorig seizoen met dit systeem begonnen. Ook onze interne scouting heeft volop gebruik gemaakt van dit systeem. Gebleken is dat het een goede pilot is geweest waar veel gegevens zijn ingevoerd door trainers van onze spelers en speelsters, zodat hier in de toekomst veel informatie uit gehaald gaat worden.

Scouting rapporteert opvallende spelers die NIET in selectieteams spelen, dit om te kunnen beoordelen of die spelers/speelsters wel op het juiste niveau spelen binnen onze vereniging. Zei geven louter advies aan de hoofdtrainers indien leden opvallen.

Nu de start van het nieuwe seizoen nadert en de teamindelingen voor het volgende seizoen ingedeeld zijn, stellen we het erg op prijs dat ook de trainers/begeleiders van hun spelers/speelsters een speler rapportage in Talento gaan zetten. Behalve rapportages kunnen ook wedstrijden gepland worden en wedstrijdstatistieken worden bijgehouden tijdens de wedstrijden middels de app. Wij hebben dus gegevens nodig van trainers/begeleiders van een team, dit zijn oa:

- Jouw/jullie team
- Mailadres
- Mobiel nummer

Deze gegevens kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt voor zover het niet duidelijk is nog een informatieavond gepland bij Reiger Boys in de kantine. Mochten er spelers/speelsters ontbreken in uw team, meld dat eveneens via dit zelfde mailadres.

Dirk van Barneveld
Coordinator Scouting/Talento

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!