Rob penaltybokaalTijdens het Kampioenenbal worden ook altijd de prijzen voor de beste penaltynemers en de beste keepers van de JO 8/9/10/11 in het kader van de Fred Blok Penaltybokaal uitgereikt. Rob Slotemaker was de drijvende kracht om deze uitslagen iedere week te verwerken en tot een eindklassement te komen. Aangezien het penalty nemen na iedere wedstrijd voor deze leeftijdsgroep de kers op de taart is, begrijpen jullie dat de einduitslag voor deze jeugdspelers heel veel waarde heeft. Al met al een fantastisch doorlopend evenement voor onze jongste jeugdspelers!

Maar…………….we zitten met een probleem! Rob heeft na een aantal jaren te kennen gegeven dat hij gaat stoppen met het wekelijks verwerken van de uitslagen. De reden is niet dat hij het niet meer leuk vind, maar zijn zoon gaat nu bij de oudere jeugd spelen en daar gaat hij begeleider worden. Eigenlijk is dit een logische stap als je spelende kinderen hebt bij een sportvereniging zoals Reiger Boys. Tijdens het kampioenenbal hebben wij dus afscheid genomen van Rob als Coördinator voor de Fred Blok Penaltybokaal. Wij danken Rob voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen hem veel plezier met zijn nieuwe vrijwilligersbaan als wedstrijdbegeleider. Succes hier Rob!

Doordat deze situatie is ontstaan zoeken wij voor deze positie een nieuwe betrokken ouder die deze functie wil gaan bekleden en uitvoeren. Ben jij net zoals wij van mening dat Fred Blok Penaltybokaal moet blijven bestaan voor onze jongste spelers? Denk jij dat je de aangewezen persoon bent om deze zeer dankbare taak uit te voeren? Schroom niet om je op te geven, zodat jij er voor gaat zorgen dat de Fred Blok Penaltybokaal volgend seizoen ook weer uitgereikt gaat worden. Al die jonge spelers zullen jou dankbaar zijn!

Wil jij meer weten over deze functie neem dan vrijblijvend contact op met Nico van der Wel - Voetbalzaken Facilitair - 06-13172977
Opgave kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl