SAM 6297Wederom is het Reiger Boys jeugdspelers gelukt om zich in de kijker te spelen bij AZ. In januari zijn Boaz Verkerk, Twan van Barneveld en Dylan van Alphen begonnen aan hun avontuur bij de AZ Voetbalschool. Elke zondagochtend trainen op een hoog nivo, onder begeleiding van 2 AZ-trainers. Begin april hebben de mannen een onderling toernooi gespeeld met alle Voetbalschool-locaties van AZ op het trainingscomplex in Zaandam.

Afgelopen zondag, 7 mei, was de laatste training. In de week voor deze training zouden de spelers te horen krijgen of ze na de zomervakantie opnieuw mochten aansluiten bij de AZ-Voetbalschool, een spannende week dus. Het verlossende telefoontje kwam bij alle drie met een “positief” geluid: AZ is overtuigd van hun kwaliteiten om ze ook na de zomer op te nemen bij de Voetbalschool met als doel een plek in AZ-O11 of O12. Een topprestatie van deze jongens ! Dit is natuurlijk een mooie reclame voor de jeugdopleiding van RB en een stimulans voor de andere jeugdspelers bij RB.

Overigens heeft het O10-01 team heeft in de herfstvakantie 2016 meegedaan aan het AZ-O10-toernooi en daar een knappe 1e plaats behaald. Het team wil de gewonnen beker op het “kampioenenbal” van de jeugd overhandigen aan RB, voor een mooie plek in de “prijzenkast in de kantine”!

SAM 6297

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!