Reiger Boys Kampioenenbal 2018 50Op donderdag 14 juni was het traditionele kampioenenbal voor de jeugd.

Zeven teams werden dit jaar kampioen.

- JO12-1, JO14-2, MO17-1 en JO19-1 (veld)
- JO13-2, JO15-3 en MO17-1 (zaal)

RB 019 kampioen 120618Afgelopen zaterdag 9 juni, was het dan eindelijk zover, de wedstrijd tegen concurrent Dirkshorn O19-1. Deze wedstrijd was al eens verplaatst maar ging nu eindelijk gespeeld worden. Het was voor Reiger Boys O19-1 zaak om niet te verliezen want deze twee teams stonden precies gelijk in punten maar Reiger Boys O19-1 had een veel beter doelsaldo. Meteen van het begin lieten onze jongens zien dat zij graag wilde winnen en met goed georganiseerd voetbal werden er aanvallen opgezet zonder dat Dirkshorn gevaarlijk werd.

bokaal halcupMorgen vanaf 09:30 uur strijden ca. 800 jeugdspelers mee vanuit de regio bij Reiger Boys om voor hun vereniging punten te verdienen om de HAL Cup te winnen! Bij Reiger Boys zijn de Mini’s, Kabouters, O10, O11 en O12 actief verdeeld over 21 poules. Deze  800 spelers spelen tegelijkertijd met andere leeftijdsgroepen, ca. 900 spelers die bij Kolping Boys actief zijn. Vanuit alle uitslagen die op beide complexen verspeeld worden zal een regionale CLUB WINNAAR bekend worden.

rbnieuw2Tijdens de extra Algemene Leden Vergadering, gehouden op 31 mei 2018, zijn een aantal voorstellen om het vrijwillgersprotocol te actualiseren akkoord bevonden. Zie voor de details het artikel Besluiten extra ALV en voor het document (klik hier).

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Tijdens de druk bezochte vergadering op 31 mei 2018, waarbij 73 leden de presentatielijst hebben getekend, zijn samenvattend de volgende besluiten genomen:

  • Het verslag van de ALV van 28 december 2017 wordt goedgekeurd als onderdeel van het jaarverslag tijdens de komende ALV.
  • Goedgekeurde financiële maatregelen, al dan niet bijgesteld tijdens het overleg, om het resultaat structureel te verbeteren ter dekking van de vaste kosten en om tegenvallers op te kunnen vangen:

VR1 nog een jaar hoofdklasseHet eerste vrouwenteam van v.v. Reiger Boys speelt ook komend seizoen in de hoofdklasse zaterdag. Afgelopen zaterdag wonnen de vrouwen in de nacompetitie van IJFC (1-0, na verlenging), en in principe had men komende zaterdag tegen Berkel moeten spelen. Hedenmorgen kwam er echter een melding van de KNVB dat VIOD zich heeft terug getrokken uit de hoofdklasse vrouwen en dat betekent dat Reiger Boys is gevrijwaard van degradatie.

MO171 kampioen 030618Vandaag was dan de dag.. de KNVB-BEKERFINALE 2017-2018. Onze opponent was een oude bekende. Sporting 70 dat tot tweemaal toe effectiever dan ons was in de onderlinge duels. De Utrechtse formatie gaat voor de “treble”, want na het ongeslagen najaarskampioenschap werd ook het voorjaarskampioenschap ongeslagen binnen gesleept en zou de KNVB-beker, waarin de enigste nederlaag viel te noteren, de kers op de taart zijn. Het zou daarmee Hoogland opvolgen dat vorig seizoen alle drie de hoofdprijzen opeiste. Wij waren echter niet van plan om aan dat scenario mee te gaan werken. Wel wisten we dat het een lastige taak zou gaan worden. In Heerhugowaard werd het 0-1 voor Sporting en in Utrecht 2-0. Ondanks deze twee nederlagen, waren we niet de mindere, wel de ongelukkigste. We schatte onze kansen dan ook in op 50/50.

RB2 020618Door computerproblemen lieten de verslagen even op zich wachten dus nu maar gelijk de laatste maand in één keer. Een kat in het nauw kan rare sprongen maken waren zo ongeveer de laatste woorden van mijn vorige verslag en dat is aardig uitgekomen. Uit bij WV-HDEW stonden wij overigens onterecht dankzij een geweldige scheids met 3-1 achter maar bogen het om in 3-4 winst na een weergaloze tweede helft. De week erop walsten wij over EVC heen met 8-2 en die waren gelijk gedegradeerd. Het volgende slachtoffer waren onze vrienden van OSV, altijd een beladen pot maar met 6-1 kwamen zij er nog genadig vanaf.

VR1 wedstrijd 020618Zeven maanden werd er niet gewonnen, en hoewel het deze zaterdag ook niet binnen de negentig minuten lukte wisten de vrouwen van Reiger Boys eindelijk weer eens het zoet der overwinning te proeven. Tijdens de eerste nacompetitiewedstrijd tegen IJFC wonnen de geel-zwarten met 1-0 van IJFC nadat invalster Niki Rensen in de verlenging wist te scoren.

Interim-trainer Kamil Karaer liep na afloop met een brede lach op zijn gezicht. ‘Ik ben zo blij, en dan vooral voor die meiden. Op deze overwinning valt niets af te dingen. We hebben twee handenvol kansen gecreëerd en uiteindelijk maken we ‘m dan in de verlenging. Dit sfeer binnen de ploeg is goed, maar als je vijftien wedstrijden achter elkaar niet wint vreet dat toch aan je. Dit is een enorme boost.’

logo nl jeugdvoetbalRuim vijf maanden na het behaalde kampioenschap op het VTT toernooi in het Brabantse Sint-Michielsgestel, waren we weer terug op hetzelfde complex. Met de overige 15 beste teams uit Nederland werd er vandaag gestreden om het Nederlands Kampioenschap. Tijdens de bekendmaking van de poule indelingen in mei, was het al snel duidelijk dat we in de “poule de doods” zaten ingedeeld met in totaal 3 districtskampioenen! Dit terwijl er slechts vijf voorrondes gehouden zijn. Wij werden kampioen van district Zuid, Eindhoven werd dat in Oost, BDE uit Emmen in Noord en Oliveo uit Pijnacker werd toegelaten met een wildcard. Een loodzware poule dus, waarbij alleen de nummer één kans hield op de felbegeerde NK titel.

Spotlight Jan Peekel 2018 fotoVereningingslid Jan Peekel, ook bekend als verenigings scheidsrechter en lid van de MOT, staat in het mei nummer van De Scheidsrechter in de spotlight. Het artikel in het vakblad van de voetbalarbitrage in Nederland staat ik het kader van stoppen van Jan als KNVB scheidsrechter.

Klik op lees meer voor het artikel of hier voor het mei nummer van dit vakblad.

rbnieuw2Hoewel er nog diverse toernooien en nacompetitie wedstrijden gespeeld gaan worden, zijn de meeste competities al afgerond. De onderhoudswerkzaamheden van de diverse velden zijn reeds of gaan binnenkort van start. Hieronder het schema:

- Onderhoud trainingsveld is reeds gestart, hierop mag niet meer worden getraind. Het onderhoudsteam zal deze week nog een afzetting plaatsen met bordje waarop e.e.a. duidelijk wordt vermeld.

Een terechte winst, maar wel heel wat geluk bij de goals. Dat is de korte samenvatting van de wedstrijd tegen UDO, waarin Jong Reiger Boys móest winnen om de hoop op het kampioenschap levend te houden. Hoop die meteen na afloop vervloog, toen bekend werd dat WV-HEDW geen fouten had gemaakt en de wedstrijd tegen Rijnvogels met 2-0 had gewonnen. Vanaf deze plaats de hartelijke felicitaties aan de speelsters en staf van WV-HEDW met het behaalde kampioenschap.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl