Reiger Boys VR1 treft Odysseus '91 in finale nacompetitie

Reiger Boys VR1 The Knickerbockers VR1 9De vrouwen van Reiger Boys hebben nog steeds kans om binnen een jaar terug te keren in de hoofdklasse. In de eerste ronde van de nacompetitie werd The Knickerbockers uit Groningen vrij simpel opzij gezet. Na de 0-3 uitoverwinning van verleden week bleek de ploeg van trainer Cor Smit ook in eigen huis te sterk (2-0). In de finale zal Reiger Boys uitkomen tegen het Utrechtse Odysseus '91.

Het credo was simpel na de ruime zege eerder in Groningen: heel blijven en zorgen dat men geen schorsingen oploopt. En hierin slaagde Reiger Boys want The Knickerbockers was niet bij machte om het de geel-zwarten nog lastig te maken. De thuisploeg speelde de wedstrijd professioneel en geraffineerd uit en met iets meer geluk had er wederom een hoge score in gezeten want er werden nog een handvol kansen om zeep geholpen. Reiger Boys kwam in de eerste helft op voorsprong via Niki Rensen die de bal hard diagonaal inschoot na goed doorzetten van Chantal Hendriksen. Hendriksen zorgde zelf vlak voor tijd voor de 2-0 na een foutje van de Groninger keepster.

Trainer Smit was na afloop in z'n nopjes met het bereiken van de finale van de nacompetitie : ,,We zijn heel gebleven en er komen ook nog een aantal belangrijke speelsters terug van blessures. Verdedigster Kelly Blankert mocht voor de tweede week op rij een kwartiertje invallen en ook spits Bonnie Smit is op de weg terug na lang blessureleed. Deze speelsters kunnen wij in de finale goed gebruiken want ondanks dat we dit seizoen twee keer hebben gewonnen van Odysseus '91 blijven het toch wedstrijden op zich".

In principe speelt Reiger Boys volgende week zaterdag 27 mei eerst thuis al is de exacte tijd nog niet bekend vanwege het internationale toernooi wat die dag op Sportcomplex De Wending wordt georganiseerd. Een week later op zaterdag 3 juni zal in Utrecht bekend worden welke van deze twee ploegen zich volgend jaar hoofdklasser mag noemen.

VROUWEN ZATERDAG NACOMPETITIE HK/1e

Reiger Boys VR1 - The Knickerbockers VR1 (2-0)

35. Niki Rensen 1-0
82. Chantal Hendriksen 2-0

Meer foto's zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/pg/dpsportfoto/photos/?tab=album&album_id=1386595051435539

Reiger Boys VR1 The Knickerbockers VR1 2

Reiger Boys VR1 The Knickerbockers VR1 9

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl