Een middag in de dugout in Heerhugowaard. Onze vaste verslaggever en tevens cameraman was helaas niet aanwezig vandaag bij de wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie, De Blokkers. Daarom hebben twee geblesseerden (sterspelers vanaf de bank) zijn taak overgenomen. Hopelijk kunnen ze zijn niveau evenaren #like #subscribe.

De openingsgoal werd gescoord uit een corner van Anika door Zoë a.k.a. Zobber. Na tien minuten geweldig spel van het roze team werd door een vermoedelijke soloactie van Anika (gemist door de razende reporters, want die waren druk aan het overleggen wat te eten in de rust) de 2-0 in het linkerhoekje geschoven. Na nogmaals een weergaloos schot van Anika spatte de bal uiteen op de lat. Marouscha die ondanks een eerdere wedstrijd bij haar eigen team (MO17) nog steeds alert was, roste de bal door de touwen: 3 tegen 0. Verder hadden beide coaches nog een glansrol die we u niet kunnen onthouden. Suzanne scoorde een unanieme 7,5 van de dugout nadat ze de bal uit de lucht (semi)stillegde onder haar voet. Opperhoofd van het coachingsduo Robert kreeg een zware onvoldoende na een uitermate onsportieve bal (en/of door een gebrek aan kunde) op de mascotte Tara (hond van de familie Saueressig), die uitgeteld langs het veld lag.

De tweede helft verkeerde Reiger Boys zeer waarschijnlijk in een roze wolk: ze deden het rustig aan. Er was wel nog een kleine kans na een corner van Manon, toen Zobber de bal op de paal tikte. Goaltjesdief Ashley kreeg nog tweemaal een kans, maar miste onfortuinlijk. Het dieptepunt van de tweede helft was toen de bal links in de dugout werd geschoten, maar reservekeeper/ballenduiker/freestyletalent Jan Out viste hem er vlak voor de hoofden van de ziekenboeg uit. Joyce zorgde er met een prachtige redding voor dat ze haar 'clean sheet' behield.
P.S. Tara wacht nog steeds op een fruitmand...

De groeten,
Judith 'hup team' de Bruin en Fiore (broc)Coli

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl