rbnieuw2Helaas heeft Reiger Boys afgelopen maandag wederom een schikkingsvoorstel ontvangen om een boete te betalen wegens het niet op komen dagen bij een door de KNVB vastgestelde competitiewedstrijd. Dit gebeurt helaas regelmatig. Hierbij is Reiger Boys de grote verliezer, want deze meestal onnodige boetes moeten toch door de vereniging betaald worden.

Om dit te voorkomen graag uw aandacht voor de volgende punten waaraan u zich dient te houden om deze onnodige boetes te voorkomen:

  • Bij afbericht van spelers van uw team proberen vervangers te zoeken van een ander team om mee te laten spelen. Hiervoor contact opnemen met trainer / begeleider andere teams.
  • U moet er goed van doordrongen zijn, dat indien Reiger Boys niet komt opdagen voor een officiële competitie- of bekerwedstrijd Reiger Boys door de KNVB wordt beboet. Te kort spelers is geen argument om de boete te ontlopen.
  • Indien ondanks alle inspanningen geen team op de been gebracht kan worden moet u direct contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • De begeleider/trainer mag niet zelf de beslissing nemen om niet te gaan. Dit moet via de persoon die op de zaterdag bestuursdienst heeft.

Ik hoop dat ik u zo voldoende te hebben ingelicht over wat te doen indien er geen compleet team ingezet kan worden tijdens een officiële wedstrijd.

Indien u hier vragen over hebt kunt u altijd bellen met:

  • Nico van der Wel - bestuurslid Voetbalzaken Facilitair 06-13172977
  • Frank Heemsbergen - secretaris Voetbalzaken Facilitair 06-22696808

Met sportieve groeten,

Nico van der Wel
v.v. Reiger Boys | Voetbalzaken Facilitair

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!