Na een eerste seizoenshelft waar de resultaten wat tegen vielen, maar waar de jongens voetballend toch niet ondersneeuwden, op een paar wedstrijden na dan, vandaag de eerste wedstrijd in een lagere klasse. S.E.W. was vandaag de tegenstander, op een complex waar je alleen maar van kan dromen zo fraai. Het spel ging op en neer, maar onze jongens waren voetballend beter. We kwamen dan ook terecht op voorsprong door een doelpunt van Hamza. S.E.W. probeerde wel wat terug te doen, maar echte kansen kregen ze niet, behalve een schot vanaf de zestien, maar die ging via de lat naast. Wouter moest nog een paar kleine reddingen verrichten, maar echt gevaarlijk werden ze niet. We kwamen door een goede actie van Kay, op een 2 – 0 voorsprong. Dit was ook de ruststand.

Na de rust wind tegen, maar de zon in de rug. Het begon rommelig en dat bleef zo de hele tweede helft. Na ongeveer een kwartier, gepruts achterin en op het middenveld. Dit werd medogenloos afgestraft door een schot in de kruising. S.E.W. rook bloed en probeerde de druk op te voeren. Af en toe werd het ook spannend, met name door gepruts van onze kant. Wouter wist met een paar goede reddingen de 2 – 2 te voorkomen en gelukkig was het Kay die in de slotminuut de 1 – 3 maakte. De scheids vond het toen genoeg en floot af.

Jongens, wel gewonnen, en dat is leuk, maar voetballend kunnen jullie veel beter en dus kan het de tweede seizoens helft alleen maar leuker worden, mits jullie er op de training een schepje bovenop doen.

Langs de lijn

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl