Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau JO17-2 najaarskampioen!

Reiger Boys Treffer Uitzendbureau JO17 2 FCB 72 JO17 1 18Afgelopen vrijdag is Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau JO 17-2 kampioen geworden van de najaars 1e klasse competitie. De laatste wedstrijd tegen FCB'72/Isolatie Combinatie JO 17-1 diende gewonnen te worden. Ondanks het zelfvertrouwen ging het in het begin moeizaam. De druk van het moeten winnen plus een verdedigend ingestelde tegenstander,zorgde ervoor dat het lang 0-0 bleef. Na volwassen en geduldig spel kwamen de goals uiteindelijk toch met een 5-0 uitslag tot gevolg. Na het eindsignaal was het kampioenschap dus een feit. Na op de foto zijn gezet door fotograaf Paul werd er een klein feestje in de kantine van de Waardergolf gevierd. Champagne,een taart en lekkere hapjes stonden klaar. Ook was Ron Veerman aanwezig namens Reiger Boys die de kampioenen trakteerde op een rondje.

Het kampioenschap is een puike prestatie gezien de valse start die het team in de eerste wedstrijd van het seizoen heeft gehad. Toen werd er namelijk met 4-1 verloren van Puinhoop United. Na deze nederlaag werd er 4 keer op rij gewonnen. De return match tegen Puinhoop United werd beschouwd als een beslissende wedstrijd over wie er kampioen zou gaan worden. Deze prachtige,spannende wedstrijd was van een hoog niveau en eindigde na een bloedstollend slot in 3-3. Het betekende dat we in punten gelijk bleven met onze concurrent, maar Puinhoop United had een veel beter doelsaldo.

De boodschap was dus duidelijk: Het doelsaldo diende opgeschroefd worden, en dat gebeurde dan ook. In de afgelopen 3 wedstrijden werden er grote uitslagen behaald met deze mooie titel tot gevolg.
Nogmaals een puike prestatie van deze groep!

Een trotse coach,

Eli Hoekstra

Foto's: Paul van der Molen

Meer foto's via de volgende link: https://www.facebook.com/pg/dpsportfoto/photos/?tab=album&album_id=1232756506819395

Reiger Boys Treffer Uitzendbureau JO17 2 FCB 72 JO17 1 3

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl