Reiger Boys MO18 op dreef in eredivisie zaal

Reiger Boys Treffer Uitzendbureau MO18 KTP Nieuw Roden MO18 20In de nieuwe Eredivisie zaal voor meiden onder 18 kent Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau MO18 een uitstekende start. In deze format dat moet uitgroeien naar een volwaardige competitie spelen dit seizoen de eredivisieteams van Reiger Boys, Drachtster Boys en Nieuw Roden tegen elkaar. Een week nadat Reiger Boys MO18 de competitie was begonnen met een 1-5 zege in Drachten was er afgelopen vrijdag een nieuwe overwinning. In Sporthal Waardergolf moest KTP Nieuw Roden MO18 er met 4-2 aan geloven.

Door de overwinning kan Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau, getraind door Monique van der Rijst en Paul Hofstee, de titel al pakken in de eerstvolgende wedstrijd al wordt deze pas gespeeld in april 2017. Het jaar 2016 werd in ieder geval prima afgesloten al was de tegenstand een stuk pittiger dan een week eerder in Friesland het geval was. De gasten uit Nieuw Roden knokten zich in ieder geval telkens terug in de wedstrijd nadat de thuisploeg twee keer op voorsprong was gekomen. Via Judine Castricum opende Reiger Boys de score maar die was nog voor de rust teniet gedaan door de gelijkmaker van Anouk de Vegt. Die ruststand had nog veel hoger kunnen zijn ware het niet Reiger Boys de paal en lat op hun weg vonden, en dat de gasten vooral te maken hadden met keepster Tamara Luykx die enkele puike reddingen in huis had.

De tweede helft was nauwelijks op gang toen Zoyla Barendse de thuisploeg opnieuw op voorsprong schoot. Opnieuw kwamen de gasten echter terug via een afstandsschot van aanvoerster Larissa Nijland.
Keepster Isa de Vries, die inmiddels Luykx was komen vervangen hield hierna haar doel schoon en Reiger Boys behaalde toch de verdiende zege. Wederom stonden paal en lat een aantal keren geluk in de weg, maar de 3-2 van aanvoerster Anika Schulte werkte bevrijdend waarna Britt Buscher uiteindelijk de eindstand op 4-2 kon bepalen.

ZAALVOETBAL EREDIVISIE MEIDEN ONDER 18

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau MO18 - KTP Nieuw Roden MO18 (4-2)

1-0 Judine Castricum
1-1 Anouk de Vegt
2-1 Zoyla Barendse
2-2 Larissa Nijland
3-2 Anika Schulte
4-2 Britt Buscher

STAND

1. Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau 2-6 (9-3)
2. KTP Nieuw Roden 2-1 (4-6)
3. Drachtster Boys 2-1 (3-7)

PROGRAMMA

10-03-2017: Drachtster Boys - KTP NIeuw Roden
21-04-2017: Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau - Drachtster Boys
28-04-2017: KTP Nieuw Roden - Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau

Verslag en foto's: Paul van der Molen

Reiger Boys Treffer Uitzendbureau MO18 KTP Nieuw Roden MO18 22

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl