DKM By The Way VR1 Reiger Boys Treffer Uitzendbureau VR2Vrijdagavond hebben de vrouwenteams van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau optimaal gepresteerd. Vier teams, uitkomend in de Eredivisie, Hoofdklasse en 1e klasse, wisten allen de volle winst te behalen. Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1 is na vrijdagavond opgeklommen naar een plek die aan het eind van het seizoen recht geeft op deelname aan de play-offs. Dankzij een 3-7 overwinning op Drs. Vijfje staat de ploeg van de coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo inmiddels op een 4e plaats in de Eredivisie. In Groningen werden de doelpunten gemaakt door Aaike Verschoor (3x), Judith de Bruin (2x), Larissa Smit en Stefanie Gorter. Volgende week vrijdag 11 november speelt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau R1 een thuiswedstrijd tegen Zuidoost United.

Het 2e vrouwenteam van de Heerhugowaardse formatie onder leiding van Bob Kool behaalde vrijdagavond in de hoofdklasse een 3-5 zege op DKM/By The Way Reclame VR1. Reiger Boys kwam al snel op een 0-3 voorsprong dankzij goals van Anika Schulte, Lisa de Groot en Myrusha Victoria. Na een 1-3 ruststand scoorde Pien van Ham kort na de pauze de 4e treffer, maar onnodig liet men de thuisploeg terugkomen in de wedstrijd en het was aan keepster Emma Buining te danken dat het niet gelijk werd. Dankzij de tweede goal van Victoria werd de wedstrijd uiteindelijk beslist: 3-5.
In dezelfde hoofdklasse behoudt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR3 nog steeds de koppositie. Zij wonnen vrijdagavond met het kleinst mogelijke verschil (0-1) van ZA/Bluedesk Internet.

In de 1e klasse staat ook Vrouwen 4 inmiddels aan kop. Dit talententeam wist vrijdagavond in Sporthal de Spil te Grootebroek met 2-4 te winnen van S.V. Stedebroec VR1.

Tot slot nog een eervolle vermelding voor het jongste team van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau want de MO13 wist gisteravond met 2-4 te winnen van 't Spil JO13 en doet in de jongenscompetitie (1e klasse) gewoon mee om de bovenste plaatsen.

Reiger Boys Vrouwen DKM By The Way VR1 Reiger Boys Treffer Uitzendbureau VR2 1 DKM By The Way VR1 Reiger Boys Treffer Uitzendbureau VR2 2

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!