Heerhugowaard Stad van kansenOnderstaand bericht hebben wij als persbericht ontvangen van de gemeente Heerhugowaard.

In de gemeente zijn vier kunstgrasvelden: twee hockeyvelden en twee voetbalvelden. Bij hockeyvelden speelt de actuele discussie over de ‘rubberkorrels’ niet. Op hockeyvelden wordt zand gebruikt. De voetbalverenigingen SVW’27 en Reiger Boys hebben ieder een kunstgrasveld, waarin rubbergranulaat is verwerkt.

De gemeente volgt in de actuele discussie over de mogelijke schadelijke gevolgen van deze rubberkorrels voor de volksgezondheid vooralsnog de KNVB en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne). Die geven aan dat, op basis van huidige onderzoeken , schade voor de volksgezondheid niet is aangetoond. Overigens heeft de minister van Volksgezondheid het RIVM wel gevraagd om met spoed aanvullend onderzoek te doen. De resultaten daarvan worden eind dit jaar verwacht.

De gemeente en de Heerhugowaard Sport NV hebben hierover contact gehad met de betreffende sportverenigingen. Het is aan de verenigingsbesturen om eventueel aanvullende maatregelen te nemen, zoals bijvoorbeeld voorlichting aan ouders en leden.

Lees hier meer over de maatregelen die Reiger Boys heeft genomen.

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl