Reiger Boys DZS 15Het eerste competitieweekend van 2016-2017 heeft zowel voor het 1e herenteam als voor vrouwen 1 goed uitgepakt. Zaterdag wisten beide teams hun openingswedstrijd in winst om te zetten.

REIGER BOYS 1 - DZS 1 (4-1)
De mannen speelden een thuiswedstrijd tegen DZS en de ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen ging direct goed van start. Een uitstekende eerste helft werd bekroond met een 3-0 voorsprong. Het was nieuwkomer Mick Leijdeckers die op fraaie wijze de eerste competitiegoal van dit seizoen mocht maken, en vervolgens was het spits Timo Krab die in kort tijdsbestek tweemaal het net vond. Nadat DZS halverwege de tweede helft iets terug deed was het uiteindelijk Martijn Grooff die de eindstand op 4-1 bepaalde. Meer foto's van de wedstrijd Reiger Boys-DZS zijn te bekijken via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/reigerboys/

ODYSSEUS '91 VR1 - REIGER BOYS VR1 (0-2)
Ook de vrouwen van trainer/coach Cor Smit begonnen de competitie in de 1e klasse voortvarend. Op bezoek bij Odysseus '91 in Utrecht werd de volle winst behaald. De op het oude nest terug gekeerde Aaike Verschoor kroonde zich tot "woman of the match". De aanvoerster nam beide goals voor haar rekening. Komende zaterdag 10 september speelt Reiger Boys VR1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen als Rhoon VR1 op bezoek komt (15.00 uur)

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!