Pupil 030916 dIk was zaterdag 3 september Pupil van de Week. Om half twee werd ik ontvangen en kreeg ik een prachtig trainingsjack van de ‘Pupil van de week’. Ik was bij de teambespreking en kreeg uitleg over de middag. In de kleedkamer stond de muziek lekker hard en maakten wij ons klaar voor de ‘warming up’. Op het veld mocht ik lekker inspelen met de reserve spelers. Dit was heel gaaf. Toen de spelers hun wedstrijd tenue hadden aangedaan mocht ik mee het veld op lopen met de wedstrijdbal.

Na de tos mocht ik het muntje houden. Ik mocht de aftrap nemen en scoren in het doel van de tegenstander (1-0). Tijdens de wedstrijd zat ik bij de reserve spelers in de dug-out. Hier kon ik de wedstrijd goed zien. We wonnen de wedstrijd met 4-1 of was het toch 5-1 door het doelpunt van mij.

Na de wedstrijd mocht ik samen met mijn broer, vader, moeder, tante en neef in de bestuurskamer komen. Daar kregen wij iets te drinken met wat lekkers erbij. De aanvoerder had een prachtige bal met handtekeningen van de spelers voor mij en ik kreeg ook een waardebon van McDonalds. Hier werd natuurlijk een foto van gemaakt. Mijn broer in ik kregen nog een lekker patatje en daarna gingen we weer naar huis.

Reiger Boys ontzettend bedankt voor deze leuke middag.

Groetjes, Quinn

Pupil 030916 a Pupil 030916 b Pupil 030916 c

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!