Reiger Boys C4 sluit het seizoen winnend af!

IMG 5636Tot slot van een mooi seizoen, waarin de C4 het kampioenschap wisten te veroveren, stond het toernooi bij AS'80 in Almere op het programma. Niet echt naast de deur maar het betrof wel de club waar Clarence Seedorf ooit is begonnen, dus niet zo maar een cluppie. In Almere aangekomen, pakten donkere wolken zich samen. Even later was het zover, een noodweer barste los. De eerste wedstrijd werd dan ook uitgesteld vanwege de gigantische hoeveelheid water dat naar beneden kwam. Er zat niets anders op dan te wachten op een opklaring.

Na drie kwartier wachten was het dan zover, er kon eindelijk worden afgetrapt op het kunstgrasveld van AS'80. De eerste wedstrijd was Zaandijk de tegenstander, op miraculeuze wijze wist de tegenstander de nul te houden. De mooiste kansen waren niet aan de C4 besteed met als gevolg een brilstand op het scoreboord. De tweede wedstrijd tegen AS,80 werd wel het net gevonden en was 2-0 een terechte uitslag. Omdat Volendam de eerste 2 wedstrijden had gewonnen werd de afsluitende wedstrijd een echte finale.

De boodschap was duidelijk, alleen winst was genoeg voor de eerste plek. Ondergetekende was nog met de administratie bezig of de 1-0 voor Reiger Boys lag er al in. Na 5 seconden wist gastspeler Thomas Hoekstra al te scoren. De ‘palingboeren' hadden geen schijn van kans de 2-0 kon dan ook niet uitblijven. Opnieuw Thomas wist met een fraaie kop goal a la Bep Bakhuijs de eindstand te bepalen en de toernooiwinst veilig te stellen.

Namens de technische staf wil ik de spelers, ouders en 'harde kern' bedanken voor het alleraardigste seizoen.

Tot volgend seizoen in de O16 competitie.

Ed

IMG 5632 IMG 5634

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl