IMG 5636Tot slot van een mooi seizoen, waarin de C4 het kampioenschap wisten te veroveren, stond het toernooi bij AS'80 in Almere op het programma. Niet echt naast de deur maar het betrof wel de club waar Clarence Seedorf ooit is begonnen, dus niet zo maar een cluppie. In Almere aangekomen, pakten donkere wolken zich samen. Even later was het zover, een noodweer barste los. De eerste wedstrijd werd dan ook uitgesteld vanwege de gigantische hoeveelheid water dat naar beneden kwam. Er zat niets anders op dan te wachten op een opklaring.

Na drie kwartier wachten was het dan zover, er kon eindelijk worden afgetrapt op het kunstgrasveld van AS'80. De eerste wedstrijd was Zaandijk de tegenstander, op miraculeuze wijze wist de tegenstander de nul te houden. De mooiste kansen waren niet aan de C4 besteed met als gevolg een brilstand op het scoreboord. De tweede wedstrijd tegen AS,80 werd wel het net gevonden en was 2-0 een terechte uitslag. Omdat Volendam de eerste 2 wedstrijden had gewonnen werd de afsluitende wedstrijd een echte finale.

De boodschap was duidelijk, alleen winst was genoeg voor de eerste plek. Ondergetekende was nog met de administratie bezig of de 1-0 voor Reiger Boys lag er al in. Na 5 seconden wist gastspeler Thomas Hoekstra al te scoren. De ‘palingboeren' hadden geen schijn van kans de 2-0 kon dan ook niet uitblijven. Opnieuw Thomas wist met een fraaie kop goal a la Bep Bakhuijs de eindstand te bepalen en de toernooiwinst veilig te stellen.

Namens de technische staf wil ik de spelers, ouders en 'harde kern' bedanken voor het alleraardigste seizoen.

Tot volgend seizoen in de O16 competitie.

Ed

IMG 5632 IMG 5634

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!