Maatregelen na vandalisme

verboden toegangDe laatste tijd hebben we op sportcomplex de Wending regelmatig te maken met vernielingen. Zo worden regelmatig stoelen op de tribune of doelnetten gesloopt. Een paar weken geleden is er zelfs brand gesticht op het kunstgrasveld waardoor voor enkele duizenden euro schade moest worden hersteld. Afgelopen zaterdagmorgen lag er verspreidt over het hoofdveld glasstukken afkomstig van kapotgeslagen flessen.

Naar aanleiding hiervan gaan er de nodige maatregelen getroffen worden. Zo zal de politie zal regelmatig surveilleren samen met een bewakingsbedrijf. Ook zullen verschillende vrijwilligers het complex in de gaten gaan houden. Tevens zullen er camera’s worden geplaatst zodat aan de hand van beeldmateriaal de daders kunnen worden herkend.

Voor alle duidelijkheid, het complex is een eigen terrein en is uitsluitend toegankelijk tijdens training- en wedstrijddagen indien de poort geopend is. Personen die zich op het complex bevinden buiten deze momenten kunnen rekenen op een boete indien zij betrapt worden. Schade die wordt aangericht zal in alle gevallen worden verhaald op de daders. Daarnaast kunnen leden ook rekenen op aanvullende maatregelen zoals schorsingen.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl