038 230416De zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau hebben vrijdagavond het seizoen afgesloten met een overwinning en zijn daardoor als vijfde geëindigd in de Eredivisie. In de thuiswedstrijd tegen Pro Futsal Club uit Apeldoorn werd er met 8-3 gewonnen door de ploeg van de coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo.

De thuisploeg verdeelde de acht doelpunten keurig over twee helften. In de eerste helft opende Monique van der Rijst de score, en na de gelijkmaker waren het Chantal Hendriksen en Rona Mosterd (2x) die voor een 4-1 ruststand zorgden. In de tweede helft kon Inge Woldhuis 2x scoren en wisten ook Larissa Smit en Demi Wustenhoff het net te vinden. Tussendoor wisten de gasten ook nog twee maal doel te treffen met een 8-3 eindstand tot gevolg. Na afloop van het duel werd er afscheid genomen van Mosterd, Woldhuis en Wustenhoff die net als de afwezige Dominique Verweij volgend jaar geen deel meer uitmaken van de selectie.

Foto's van de laatste competitiewedstrijd van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1 zijn te bekijken via de volgende link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1033699126725135.1073742208.536452146449838&type=3

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl