Meidenteams op dreef in competitie en beker

143 140416Hoewel het 1e vrouwenteam in een moeilijke fase zit lijkt het met de talenten daarachter wel goed te zitten. De hoogste meidenteams van Reiger Boys, de MA1, MB1 en MC1, presteren allen uitstekend in competitieverband. Alle drie de teams staan bovenaan in de hoofdklasse en de MA1 kan komende zaterdag 16 april zelfs al kampioen worden in de thuiswedstrijd tegen Sporting '70 (10.15 uur). Behalve de prima prestaties in de competitie wisten de drie genoemde teams gisteren ook allemaal de halve finale van de beker te bereiken. Reiger Boys MA1 deed dat door thuis met 5-0 te winnen van Always Forward MA1 (zie foto). Reiger Boys MB1 speelde de kwartfinale in en tegen Medemblik en wist met 0-4 te zegevieren en de grootste zege was voor de MC1 dat thuis met 6-0 te sterk was voor Buitenveldert MC2.

Met drie meidenteams in de halve finale is er dus nog volop kans op bekersucces. De finale van de KNVB-beker zal traditiegetrouw gespeeld worden op de velden van Legmeervogels te Uithoorn en dat zal dit jaar gebeuren op zaterdag 21 mei.

Overigens is nieuwe aanwas van meiden/vrouwen altijd welkom bij Reiger Boys. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom vrijblijvend meetrainen.

trainingen meiden

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl