Reiger Boys E2 moet nog 2 "finales" weten te winnen

IMG 20151010 WA0002Reiger Boys E2 had in het begin van het seizoen moeite om voetballend oplossingen te vinden, en had dan ook moeite om wedstrijden te kunnen winnen, het resulteerde dat we in de 2 klasse 02 (najaar) als laag in de ranglijst te eindigen namelijk op plaats 11 van de 13. De trainer's wisten dat er veel werk aan de winkel waren om de jongens van de E2 weer aan het voetballend te krijgen in het voorjaar competitie, wij hebben met het team afspraken gemaakt hoe we beter willen worden om niet nog eens laag te eindigen in de voorjaar competitie. Focus op de trainingen en wedstrijd hebben wij als trainers als basis genomen om in het voorjaar competitie te willen meedoen in de bovenste deel van de ranglijst.

Nu het seizoen bijna op zijn eind is moeten wij nog 2 wedstrijden winnen om het kampioenschap in de 2e klasse binnen te halen, want we staan 3 punten los van de nummer 2 in de ranglijst, door hard te werken met de training en door veel te praten met elkaar, laten de resultaten zien dat we met het team op de goede weg zijn om beloond te worden door kampioen te worden in de 2e klasse door de afspraken die wij als team met elkaar hebben besproken zijn nagekomen.
zaterdag 16 april 2016 zal onze eerste "finale" worden gespeeld uit bij de Rijp, als wij daar de 3 punten kunnen binnenhalen rest ons nog de opdracht om op 12 mei 2016 thuis wederom tegen de Rijp om 18:30 uur af te trappen om dan het Kampioenschap te kunnen vieren...natuurlijk rekenen wij op 12 mei op een hoop publiek om ons te steunen tijdens dit duel.

Andika en Tyrone.(Trainers E2)

Screenshot 2016 04 10 16 38 40

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl