Van 90 naar 100%! Daar gaan we voor

ballen in netAan alle Reiger Boys-leden / trainers(ters) en begeleiders(ters):

Op de eerste plaats wil ik, Wil verkooijen, kwijt dat alles qua trainingen, materialen, speelveld verlichting, kleedruimtes etc. tot heden voor 90% à 95% goed loopt. Maar wie mij kent weet dat ik de 100% wil halen en vasthouden!

Er zijn nog zaken die echt moeten verbeteren. “Wat?” vraag je je af? Ik noem er een paar:

 

  1. Verplaatsbare oefengoals weer terugzetten waar men ze vandaan heeft gehaald dus: NAAST het SPEELVELD.

  2. Kaboutersgoals na trainingen van F- en E-spelers weer terug plaatsen achter de ballenvanger van speelveld 2 en op slot doen (kleine moeite lijkt mij), zodat deze niet kunnen worden gebruikt door junioren en senioren, die schieten de bal door het net heen.

  3. Na trainingen doet de laatste de trainingsveld-verlichting uit. Aanzetten is super-eenvoudig: drie knoppen indrukken. Dan moet uitzetten toch ook lukken!!!! Lees trainingsschema seizoen 2015-2016 en je weet dat jouw team de laatste training heeft op dat speelveld. Scheelt enorm veel energiekosten.

  4. Kleedruimtes: na de training van je eigen team even wachten als trainer of begeleider. Controleer even of er geen rotzooi is achter gebleven, of voetbalschoenen zijn uitgeklopt tegen de tegelwanden, WC-pot niet vol met wc-papier zit e.d. Ja, echt dit gebeurt! Kleine moeite om het even na te lopen.

  5. Trainingsballen verdwijnen als sneeuw voor de zon en niemand weet ervan als trainer c.q begeleider. Inmiddels voetbalt de halve “Stad van de Zon” met blauw/witte of rood/witte trainingsballen van Reiger Boys a € 25,- per stuk. Hoe kan dit? Vertel mij het maar. Kosten op jaarbasis: circa € 3.500,- voor aanvullende trainingsballen.

  6. Ballennetten: het lijken wel visnetten. Zo snel kan ik ze niet aanschaffen. Waar is die verantwoording gebleven van trainers(-sters) en begeleiders(-ters)?

Ja, ik weet het, 90 à 95 % gaat goed. Maar zoals je hierboven kunt lezen is er echt nog wel verbetering mogelijk en nodig. Daarom vond ik het nodig vanuit mijn verantwoording als bestuurslid Algemene zaken dit even te melden aan eenieder van v.v. Reiger
Boys. Hopelijk draagt iedereen zijn steentje bij om de zaken te verbeteren.

Bestuurslid Algemene zaken
Wil Verkooijen

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl