Gezocht! Jeugdtrainers seizoen 2016-2017

trainerDe jeugdopleiding van Reiger Boys is vol aan de slag met het indelen van de jeugdtrainers voor 2016-2017. Hiervoor zijn al met verschillende jeugdtrainers afspraken gemaakt voor het volgende seizoen. Voor een aantal jeugdteams zijn we nog op zoek naar een enthousiaste trainer. Dit kan enerzijds een trainer zijn welke graag wil beginnen en die bij Reiger Boys een opleidingstraject in wil gaan of een ervaren trainer.

Het diploma TCIII is niet vereist. Uiteraard behoort het volgen van KNVB-cursussen tot de mogelijkheden en natuurlijk is er begeleiding binnen de vereniging.

Binnen Reiger Boys hebben we een jeugdopleiding welke werkt met een spelersvolgsysteem. Daarnaast zijn er verschillende avonden voor trainers om ervaringen te delen.

Lijkt het je leuk om bij Reiger Boys training te geven aan de leergierige jeugdspelers, wil je hun voetbalplezier versterken, ben je enthousiast en bekwaam en wil je een steentje bijdragen om het voetbalniveau te verhogen, reageer dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl