trainerDe jeugdopleiding van Reiger Boys is vol aan de slag met het indelen van de jeugdtrainers voor 2016-2017. Hiervoor zijn al met verschillende jeugdtrainers afspraken gemaakt voor het volgende seizoen. Voor een aantal jeugdteams zijn we nog op zoek naar een enthousiaste trainer. Dit kan enerzijds een trainer zijn welke graag wil beginnen en die bij Reiger Boys een opleidingstraject in wil gaan of een ervaren trainer.

Het diploma TCIII is niet vereist. Uiteraard behoort het volgen van KNVB-cursussen tot de mogelijkheden en natuurlijk is er begeleiding binnen de vereniging.

Binnen Reiger Boys hebben we een jeugdopleiding welke werkt met een spelersvolgsysteem. Daarnaast zijn er verschillende avonden voor trainers om ervaringen te delen.

Lijkt het je leuk om bij Reiger Boys training te geven aan de leergierige jeugdspelers, wil je hun voetbalplezier versterken, ben je enthousiast en bekwaam en wil je een steentje bijdragen om het voetbalniveau te verhogen, reageer dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!