Corina Dekker stopt aan het einde van het seizoen bij Reiger Boys

rbnieuw2Corina Dekker starte bij Reiger Boys op het moment dat er sprake was van een flinke wisseling in de vrouwenselectie van de Heerhugowaarders. Er bleef 1 selectieteam over uitkomende in de hoofdklasse. Reiger Boys en Corina Dekker hebben dezer dagen in goed overleg besloten het contract niet te verlengen. Er wacht nog een zware tweede helft voor de Heerhugowaardse vrouwen. Het streven is er op gericht om zo hoog mogelijk te eindigen, en trachten te handhaven.

 

We zullen met z’n allen er voor blijven vechten om dit resultaat te behalen. Verder verwachten wij dat vanuit de jeugd de komende jaren weer voldoende doorstroom gaat plaatsvinden om de vereniging te voorzien van kwaliteit. Onze jeugdteams MA1, MB1 en MC1 spelen allemaal op het hoogste niveau en dat is de basis om verder te komen.

Voor komend seizoen is Reiger Boys dus op zoek naar een nieuwe, ambitieuze trainer voor komend seizoen. Natuurlijk zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd om zelf contact op te nemen met de club. Dat kan via Pattry Blok, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl