Verandering inloggen MijnLCS

mijnlcsDe manier waarop gebruikers inloggen in MijnLCS (voor het beheer van de Reiger Boys clubcard) gaat veranderen. Na het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord, wordt de gebruiker begeleid om de gebruikersnaam om te zetten naar een e-mailadres.

Het voordeel van deze wijziging is dat het onder andere mogelijk wordt om verschillende gebruikers aan elkaar te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld rekeningen van kinderen beheren. Ook wanneer je bij verschillende verenigingen rekeningen hebt, kun je deze onder één e-mailadres beheren.

Hoe zet ik mijn gebruikersnaam om naar een e-mailadres?

  1. Login met je bestaande gegevens. Ga naar www.mijnlcs.nl en vul je bestaande inlognaam en wachtwoord in en klik op 'Inloggen'.

  2. Gegevens invoeren en bevestigen. Het bij ons bekende e-mailadres wordt getoond. Vervolgens voer je je nieuwe wachtwoord en overige gegevens in. Hierna ontvang je een e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Wanneer het e-mailadres geverifieerd is kun je met de nieuwe gegevens (e-mailadres en wachtwoord) inloggen.

  3. Extra gebruikers koppelen (indien gewenst) Wanneer je meerdere gebruikers in ons systeem hebt staan (bij dezelfde club of bij een andere club) dan kunnen die gekoppeld worden aan je account. Gebruikers die met hetzelfde e-mailadres in ons systeem staan, worden automatisch getoond. Andere gebruikers kun je koppelen via de knop ‘Selecteer een account’, die je ook vindt onder de knop 'Instellingen'.

Mocht je vragen hebben over de update, mail dan je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mocht je nog niet in het bezit zijn van een Reiger Boys clubcard, laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hij ligt dan spoedig voor je klaar.

Voorbeeld RB clubcard 4 Advertentie Groenland
Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl