Zaal 271115Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau zaalvoetbal organiseert komende vrijdag 27 november in Sporthal Waardergolf te Heerhugowaard weer een avondvullend programma. Liefst drie wedstrijden worden er die avond gespeeld met als absolute kraker de strijd tussen de nummers 1 en 2 van de Eredivisie Vrouwen.

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1 is tot nu toe aan een sterk seizoen bezig in de Eredivisie. Toch moesten de dames van de coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo afgelopen vrijdag de tweede nederlaag van dit seizoen slikken toen in Apeldoorn Pro Futsal Club met 2-1 te sterk was. Door dit resultaat kon Pernis in punten langszij komen, en laat dit nu net de komende tegenstander zijn voor de Heerhugowaardse ploeg.

Aangezien het tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop is zal deze wedstrijd bepalen wie van de twee ploegen zich tot winterkampioen mag kronen. Uiteraard is dit een prijs zonder waarde omdat aan het eind van het seizoen de beste vier ploegen van de competitie via de play-offs zullen uitmaken wie er kampioen van Nederland wordt. Desondanks zullen beide ploegen voor de winst gaan, en dus zijn alle ingrediënten voor een spannend avondje zaalvoetbal aanwezig. De eredivisiekraker Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1-Pernis VR1 begint vrijdag om 21.15 uur in Waardergolf waar de toegang gratis is.

De echte liefhebbers kunnen evenwel eerder terecht in de Heerhugowaardse sporthal want er zullen die avond vanaf 19.00 uur nog twee teams van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau in actie komen. Allereerst de C1 dat nog mee strijdt om het kampioenschap in de 1e klasse en vrijdag in een echte Waardse derby KSV C3 ontvangt. Heren 1 promoveerde afgelopen seizoen uit de 2e klasse en behaalde in de 1e klasse tot nu toe acht punten uit evenveel duels. Een overwinning tegen het laag geklasseerde Alpha Tours kan een mooie sprong in het stand betekenen.

Het complete programma voor het "Avondje Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau Zaalvoetbal" is als volgt:

VRIJDAG 27 NOVEMBER
19.00 uur: Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau C1-KSV C3
20.00 uur: Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau 1-Alpha Tours 1
21.15 uur: Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau VR1-Pernis VR1

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!