Reiger Boys in enerverend duel langs ZOB (4-3)

373Reiger Boys 1 heeft zaterdag de tweede overwinning kunnen bijschrijven door in een duel met alles er erop en eraan met 4-3 van ZOB te winnen. De thuisploeg kwam driemaal op voorsprong, maar net zo vaak kwamen de gasten op gelijke hoogte. Ver in blessuretijd wist uiteindelijk Lazar Prenda Reiger Boys alsnog naar de overwinning te schieten.

De hekkensluiter van de 2e klasse begon al voortvarend tegen de nummer 4, ZOB. Reeds na vijf minuten had Richard Fortes Rodriguez de thuisploeg op voorsprong geschoten, en de ploeg kreeg hierna enkele mogelijkheden om die score te verdubbelen. Hierin slaagde men niet en tegen de verhouding in kwam ZOB op gelijke hoogte vanuit een strafschop toen de uitstekend leidende scheidsrechter Jensch een handsbal had geconstateerd. Terwijl de wind steeds steviger werd en de regen er ook bij kwam kijken was de tweede helft nog enerverender.

Nauwelijks zes minuten bezig lag de bal al drie keer in het net. Fortes Rodriguez bracht met zijn tweede van de middag de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar dit was van korte duur want ZOB scoorde al rap tegen. Vervolgens was het in de 51e minuut Daan de Vries die met een afstandsschot de 3-2 maakte. Onder inmiddels spookachtige weersomstandigheden was deze thriller echter nog niet ten einde.
ZOB kwam in de 80e minuut voor de derde maal op gelijke hoogte, en vraag hierna was of beide ploegen dit punt zouden koesteren of nog voor de overwinning gingen. En waar het Reiger Boys in deze competitie al een paar maal tegen heeft gezeten, werd er ditmaal een toch wel terechte overwinning behaald toen Prenda een voorzet van invaller Kasanwirjo op waarde wist te schatten (4-3).

Foto: Paul van der Molen

Meer wedstrijdfoto's zijn te bekijken via de volgende link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.939671812794534.1073742127.536452146449838&type=3 

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl